Matvandring 29 september

Matvandring 29 september

Tisdag, 29 september 2020 klockan 17:00

Samlingsplats meddelas senare

Har du haft svårt att boka våra matvandringar tidigare är chansen större nu. 

Vi har under ett antal år genomfört uppskattade matvandringar. Konceptet som även kallas Food-Tours, som är enkelt uttryckt är en avsmakningsmeny avsmakad på flera lokala restauranger. Alla intäkter har i dessa fall gått oavkortat till Västerås stadsmission.

När vi i december släppte vårens vandringar såldes dessa slut på elva (11) sekunder. 
Vi såg då möjligheten att utöka antalet vandringar i höst och låta delar av intäkterna även komma restaurangerna till gagn. Säljer vi slut betyder det totalt nästan 200.000 kronor i intäkter till Västerås stadsmission och våra lokala restauranger. Och det känns ju extra bra eftersom båda dessa parter är hårt drabbade av Corona-restriktioner

Häng med du också! Vandringarna kostar 800 kronor inklusive dryckespaket och vi kommer prova 4 av våra bästa restauranger i city under samma kväll.

Vilka restauranger vi besöker skiljer sig från gång till gång, men några medverkande är:
Bishop ArmsBrasserie StadsparkenCircusDi SpagnaFrankGlobal LivingMadame JosephineHattfabrikenPlaza RestaurangSkyBar, VardaVardasrum och Vinoteket.

Några ordningsfrågor: Vandringen sker i centrala Västerås, den tar 2,5-3 timmar och vi är en grupp på max 16 personer som går tillsammans. Vi meddelar var vi träffas och du meddelar eventuella allergier. Vi lovar att försöka men kan inte garantera specialmat. Du kommer att vara mätt när vi är i mål. För att försöka få spridning på vandrare kan du bara boka för 8 personer. Västerås Stadsmission kommer erhålla samma totalsumma som våra tidigare matvandringar. Företagsvolontärerna Bra-aw Ekonomisk förening tar in intäkterna och fördelar dem sedan till restaurangerna utifrån deras medverkan. Meddela oss gärna om du/ni inte kan gå. Vi kan tyvärr inte göra någon återbetalning då pengarna går direkt till välgörenhet och till restaurangerna. Dock kan vi fylla på från vår eventuella väntelista.

Fakura:
Om ni köper 4 matvandringar eller fler och önskar faktura fyll i det vid betalningen.

Extra matvandringar:
Missade ni släppet eller vill boka egen grupp för matvandringar, hör av er till hej@foretagsvolontarerna.se

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Vandrare

800,00 SEK

inkl. moms

Inkluderar:

Mat och dryckespaket 25% moms 600,00 SEK
600,00 SEK
1 st
Gåva Västerås Stadsmission 0% moms 200,00 SEK
200,00 SEK
1 st
Fullbokat

Dela