Matvandring 20 november

Matvandring 20 november

Tisdag, 20 november 2018 klockan 17:00

Samlingsplats meddelas senare

Matvandringar, även kallade Food Tours, en kulinarisk promenad mellan olika restauranger, är en populär företeelse i många av världens storstäder. I Sverige kan du matvandra i Stockholm, Göteborg, Malmö. Och i Västerås.

Skillnaden här i Västerås är att hela anmälningsavgiften, likt alla Bra-aw’s aktiviteter, går oavkortat till välgörande ändamål. I detta fall till Västerås Stadsmission.

Häng med du också! Skänk 600 kronor till välgörande ändamål och prova 5-6 av våra bästa restauranger under samma kväll. Trevligt sällskap och alkoholfri dryck ingår. Annan dryck går att köpa till.

Vilka restauranger vi besöker skiljer sig från gång till gång, men några medverkande är: Bishop Arms, Bistro Gränden, Brasseri Stadsparken, Circus, Folkets, Frank, Hattfabriken, Lobbybaren Plaza, Varda, Vardasrum och Vinoteket Lothar.

Några ordningsfrågor: Vandringen sker i centrala Västerås, den tar ca 3 timmar och vi är en grupp på ca 10 personer som går tillsammans. Vi meddelar var vi träffas och du meddelar eventuella allergier. Vi lovar försöka men kan inte garantera specialmat. Du kommer att vara mätt när vi är i mål. För att försöka få spridning på vandrare kan du bara boka för 4 personer.  Meddela oss gärna om du/ni inte kan gå. Då pengarna går direkt till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. Dock kan vi fylla på från vår eventuella väntelista.

Bokningstyp Pris Antal

Vandrare

600,00 SEK

Eventet har varit