Matvandring

Matvandring

Torsdag, 23 november 2017 klockan 16:30

Samlingsplats meddelas senare

Matvandringar, Food Tours, en kulinarisk promenad mellan olika restauranger är en populär företeelse i många av världens storstäder. Finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö.
Nu startar vi detta i Västerås. I en helt ny form där skillnaden är att hela anmälningsavgiften går oavkortat till välgörande ändamål. I detta fall till Stadsmission.

Häng med du också! Skänk 500 kronor till välgörande ändamål och prova sex-sju av våra bästa restauranger. Trevligt sällskap och alkoholfri dryck ingår. Annan dryck går att köpa till.
Vilka restauranger vi besöker skiljer sig från gång till gång, men några medverkande är: Bishop Arms, Bistro Gränden, Brasseri Stadsparken, Circus, Folkets, Frank, Hattfabriken, Indigo, Lobbybaren, Publik, Tabazco, Varda, Vardasrum och Vinoteket Lothar.

Några ordningsfrågor: Vandringen sker i centrala Västerås, den tar c:a 3 timmar och vi är en grupp på c:a 10 personer som går tillsammans. Vi meddelar var vi träffas och du meddelar eventuella allergier. Vi lovar försöka men kan inte garantera specialmat. Du kommer att vara mätt när vi är i mål. För att försöka få spridning på vandrare kan du bara boka för 4 personer.  Meddela oss gärna om du/ni inte kan gå. Då pengarna går direkt till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. Dock kan vi fylla på från vår eventuella väntelista.

Bokningstyp Pris Antal

Vandrare

500,00 SEK

Fullbokat