Make a change

Fredag, 24 april 2020 klockan 11:30

Clarion Hotel Gillet Uppsala, Dragarbrunnsgatan 23, UPPSALA

Välkommen till en lunchföreläsning med Christian Nordenström den 24 april.

"Det räcker inte att snacka hållbarhet. För att kunna göra skillnad måste man göra det på riktigt - inte bara köpa plats för loggan i olika sammanhang. Det tydliggör det arbete ni vill stödja, er värdegrund och kan öka produktiviteten".
 
Det menar Christian Nordenström, grundare av den ideella organisationen Make a Change. Han arbetar dagligen med relationer och CSR (corporate social responsibility) med skolor, organisationer och företag i arbetet mot utanförskap och mobbning bland barn och vuxna. Han menar att det är först när personalen involveras i de projekt man väljer att stödja som det händer något. Förändringen kan ske både externt och internt. För utanförskap och social ohälsa - när medarbetarna inte orkar ge sitt bästa - är även en arbetsmiljöfråga som kostar upp till 40-70 miljarder kronor per år.

Under lunchen får ni höra mer om Christians egna erfarenheter, tankar och exempel på hur vi som medarbetare, arbetsgivare, samhällsmedborgare, kan skapa social hållbarhet på riktigt.
 
Make a Change arbetar för att minska och förebygga mobbning och digitala övergrepp. Hösten 2019 använde de verkliga självmordsbrev i en kampanj för att trycka på lagstiftningen kring mobbning på arbetsplatsen.

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Lunchen serveras från 11.30 och föreläsningen börjar 12.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

Välkomna!

 

Villkor för avanmälan
Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Medlem

0,00 SEK

Partner medlem

0,00 SEK

Icke medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Gästkort

0,00 SEK