LogPointdagen

LogPointdagen

Lördag, 11 maj 2019 klockan 11:00

LogPoint Center, Kylvägen 4, Torsvik

Välkommen och medverka med ert företag på LogPointdagen

Till en fartfylld dag! Företagen som finns inom området är på plats med spännande aktiviteter, tipspromenad för både barn och vuxna, smakprover, hoppborgar, ansiktsmålning, chokladhjul, popcornmaskin, fiskdamm och kompetenstorg.

 

Under dagen tävlar vi med både Truck race och LogPoint lopp och delar ut fina priser för både dig som tävlande och besökande.

 

Vi syns på LogPointdagen

arbetsgruppen

Bakgrundsbilder LogPointdagen 2016 Martin Pavicic

Bokningstyp Antal

Utställare på LogPointdagen

Visa upp ditt företag som utställare under LogPointdagen. Utställare bidrar med 2st parkeringsvakter. Tidschema tilldelas på LogPointdagen. Bidra även med en tipsfråga ifrån ert företag 1 X 2 fråga. (max 12st frågor totalt i tipspromenaden)

Truck Race

Ställ upp med deltagare ifrån ert företag på Trucktävlingen. En prestigefylld kamp där områdets bästa truckförare tävlar om fina priser, pokal och äran att vara allra bäst.

LogPointloppet vuxen

Ställ upp med deltagare ifrån ert företag på LogPointloppet. En prestigefylld kamp där områdets bästa löpare tävlar om fina priser och äran att vara allra bäst.

LogPointloppet barn

Vårt företag skänker priser

Skänk priser till Truck Race, LogPoint loppen, tipspromenad och den övriga lottdragningen på programbladet. Inlämning av priser sker på LogPointdagen vid scenen.

Kompetenstorg

Ta chansen och marknadsför ditt företag på kompetenstorget för att hitta nya medarbetare. Företag som finns med sin verksamhet på området har möjlighet att medverka med sin HR funktion för att informera om företaget och dess jobbmöjligheter.

Dela