LogPointdagen

LogPointdagen

Lördag, 11 maj 2019 klockan 11:00

LogPoint Center, Kylvägen 4, Torsvik

Välkommen och medverka med ert företag på LogPointdagen

Till en fartfylld dag! Företagen som finns inom området är på plats med spännande aktiviteter, tipspromenad för både barn och vuxna, smakprover, hoppborgar, ansiktsmålning, chokladhjul, popcornmaskin, fiskdamm och kompetenstorg.

 

Under dagen tävlar vi med både Truck race och LogPoint lopp och delar ut fina priser för både dig som tävlande och besökande.

 

Vi syns på LogPointdagen

arbetsgruppen

Bakgrundsbilder LogPointdagen 2016 Martin Pavicic

Bokningstyp Antal

Truck Race

Ställ upp med deltagare ifrån ert företag på Trucktävlingen. En prestigefylld kamp där områdets bästa truckförare tävlar om fina priser, pokal och äran att vara allra bäst.

LogPointloppet vuxen

LogPointloppet ”Spring som många varv du kan 20 minuter! Sveriges mest pristäta lopp blir en familjefest! Under 20 minuter väntar utmaningen att springa, jogga eller gå så många varv som möjligt. Delta gärna med barnen, oavsett ålder! Priser till dig som springer flest varv och utlottning bland deltagare.” Obs föranmälan behövs inte.

LogPointloppet barn

Lilla Logpointloppet ”Ett kort lopp för springsugna barn upp till 10 år. Alla deltagare får chokladmedalj. För de barn som orkar, går det bra att även springa Stora logPointloppet” OBS föranmälan behövs inte.

Vårt företag skänker priser

Skänk priser till Truck Race, LogPoint loppen, tipspromenad och den övriga lottdragningen på programbladet. Inlämning av priser sker på LogPointdagen vid scenen.

Kompetenstorg

Ta chansen och marknadsför ditt företag på kompetenstorget för att hitta nya medarbetare. Företag som finns med sin verksamhet på området har möjlighet att medverka med sin HR funktion för att informera om företaget och dess jobbmöjligheter.

Dela