Karriärkväll i Linköping

Karriärkväll i Linköping

Tisdag, 20 mars 2018 klockan 17:00

Scandic Linköping City, Gamla Tanneforsvägen 51, Linköping

Kostnadsfritt för läkare!

För dig som söker inspiration och nya utmaningar!

På Läkartidningens Karriärkvällar har du möjligheten att lyssna på och inspireras av kollegor som på ett personligt sätt berättar om sina karriärval och vägar genom livet. I pauserna finns flera arbetsgivare på plats för frågor och tips som du kan ha nytta av i dina på din egen väg i karriären. 

   

Ola Björgell och Karin Wahlberg är två av kvällens talare.

Program den 20 mars 2018

  • 17:00 – 18:00 Registrering, mat och mingel
  • 18:00 – 18:10 Inledning. Moderator meddelas inom kort.
  • 18:10 – 18:35 Ola Björgell är regionöverläkare och docent i medicinsk radiologi samt vetenskaplig sekreterare i Svenska Läkaresällskapet. Ola berättar om karriären från sjukvårdsbiträde på 70-talet och fram till idag där lärandemiljön och nationell kurs & kongressverksamhet står i fokus. Ola välkomnar tusentals deltagare varje år till olika utbildningsaktiviteter, samt patienter i doktorsjobbet. Han har funderat mycket på livet som läkare och om vår stund på jorden, samt kring vad som kanske är viktigast av allt. Tankar om hälso-och sjukvården varvas med upplevelser och reflektioner från verklighetens vardag.
  • 18:35 – 19:00 Karin Wahlberg ville bli lärare, och utbildade sig i humanistiska ämnen och arbetade tio år i skolan. Sedan flyttade hon och blev arbetslös. Maken är läkare, hon blev inspirerad och började läsa medicin. Under arbetsmässigt tuffa år på kvinnokliniken i Lund fick hon en dag en idé till en kriminalroman, som kom ut 2001. Det har blivit många böcker i olika genrer sedan dess. Karin fortsatte att vara gynekolog- och förlossningsläkare, fast deltid, eftersom det är ett roligt och mindre ensamt arbete än att vara författare.
  • 19:00 – 19:30 Fikapaus
  • 19:30 – 19:55 Fredrik Bäckström kirurg, Försvarsmakten.
  • 19:55 – 20:15 Avslutning och prisutdelning i kvällens tävling

Välkommen till Karriärkvällen i Linköping!

Arrangör                                                  Partner

                           

Kvällens utställare

        

Besök våra utställare och vinn fina priser!

Bokningstyp Antal

Boka din plats på Karriärkvällen i Linköping

OBS! Karriärkvällen är gratis för läkare men vid utebliven närvaro debiteras 200 kr + moms. Sista avbokning den 15 mars.