Julbord Veggoköket

Julbord Veggoköket

Tisdag, 29 oktober 2019 klockan 13:25

Veggoköket, Slakterigatan 10, Västerås

Bra Julbord på Veggoköket
Veggoköket bjuder in oss på ett helvegansk julbord med en härlig blandning av klassikerna på julbordet samt lite nya favoriter, efter maten dukas de upp ett stort dessertbord med allt ni kan önskar. 

Datum: 29:e november, 4:e december, 6:e december, 11:e december, 13:e december, 18:e december och 20:e december. En sittning med start 18:30, samtliga datum. 

För detta betalar du 450 kr för kvällsjulbord som oavkortat (100%) går till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp.

Lite praktiskt:
Veggoköket bjuder in oss på 10 st julbord för endast 450 kr/st (ord pris 549 kr) där du betalar direkt till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp.

Vill du veta mer om Veggoköket eller köpa fler platser gör du det via denna länk: https://www.veggokoket.se/

Lite mer praktiskt:  
För att försäkra er om att det finns plats på önskat datum, är det viktigt att maila info@veggokoket.seUppge: Bra Julbord. Kom ihåg att ta med betalningsbekräftelsen till julbordet.

Om betalningsmottagaren: 
Junos Kamp är en lokal ideell förening som stöttar barn med cancer eller andra svåra sjukdomar och deras familjer. Syftet är att stödja familjerna när livet är som tyngst, men också att förgylla tillvaron för sjuka barn och deras syskon och föräldrar.Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för ett bättre Västerås för alla. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Julbord hos Veggoköket

450,00 SEK

inkl. moms 0%

Dela