Bra Julbord på Elite Stadshotellet

Bra Julbord på Elite Stadshotellet

Fredag, 29 november 2019 klockan 11:30

Elite , Stora Torget 7, Västerås

Bra Julbord på Elite Stadshotellet

Ett julbord på Elite Stadshotellet behöver inga långa beskrivningar: Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag skapar Elite Stadshotellet ett julbord utöver det vanliga. Här dukas allt från julens självklara favoriter upp tillsammans med mer moderna rätter med smaker och kombinationer som överraskar.

För detta betalar du antingen 400 kr för lunchjulbord eller 450 kr för kvällsjulbord som oavkortat (100%) går till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp.

Lite praktiskt:
Elite Stadshotellet bjuder in oss på 10 st lunchjulbord för endast 400 kr/st (ord pris 445)
samt 10 st kvällsjulbord för endast 450 kr/st (ord pris 545-645 kr) där du betalar direkt till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp.

Vill du veta mer om Elite Stadshotellets julbord eller köpa fler platser gör du det via denna länk: https://www.elite.se/sv/hotell/vasteras/stadshotellet/julbord-elite-stadshotellet/

Lite mer praktiskt:  
För att försäkra er om att det finns plats önskat datum och tid, är det viktigt att ni skickar mail till julbord.vasteras@elite.se med era önskemål. Uppge: Bra Julbord. När ni fått bekräftelsen från Elite Stadshotellet, gå in på https://magnetevent.se/Event/julbord-pa-elite-stadshotellet-32471/ för att genomföra betalningen. Kom ihåg att ta med betalningsbekräftelsen till julbordet.

Om betalningsmottagaren: 
Junos Kamp är en lokal ideell förening som stöttar barn med cancer eller andra svåra sjukdomar och deras familjer. Syftet är att stödja familjerna när livet är som tyngst, men också att förgylla tillvaron för sjuka barn och deras syskon och föräldrar.Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för ett bättre Västerås för alla. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Lunchjulbord

400,00 SEK

Kvällsjulbord

450,00 SEK

Dela