Julbord med underhållning till bättre pris!

Julbord med underhållning till bättre pris!

Royale - Brasserie & Discotheque, STORA TORGET 1, VÄSTERÅS

Royale Christmas är julbordet med det lilla extra. Här kombineras ett underbart julbord med noga utvalda klassiker med fantastisk underhållning under en och samma kväll. 

Ta med dig kollegorna, vännerna eller familjen! I priset ingår både julbord och underhållning.

Gäller torsdagar, fredagar och lördagar från den 29/11 med insläpp kl.18:00-19:00. Beroende på dag kan ni välja mellan underhållning, dansband och stand-up.
 

För detta betalar du endast 595 kronor (ord pris 795:-) som oavkortat går till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp. 

Lite praktiskt: 
Royale - Brasserie & Discotheque bjuder på 10 julbord med underhållning på A-plats för 595:-/st (ord pris 795:-) som du betalar direkt till den lokala barncancerföreningen till Junos Kamp. Vill du veta mer om Royales julbord, underhållningen eller köpa till fler platser gör du det här: http://royalevasteras.se/royale-christmas/

Lite mer praktiskt: För att 
försäkra er om att det finns plats önskade datum, är det viktigt att ni omgående vidarebefordrar bekräftelsen på ert köp till: info@royalevasteras.se eller ring 021-14 14 95 Uppge: Bra Julbord och vilken dag ni önskar gå. Kom ihåg att ta med bekräftelsen till julbordet.

Om inget datum passar har ni 24 timmar från det ni fått bekräftelsen på er att avboka.
Då 100% av pengarna går oavkortat till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning annars. 
Notera även gällande åldersgränser och att 14 december är fullbokad.

Om betalningsmottagaren: Junos Kamp är en lokal ideell förening som stöttar barn med cancer eller andra svåra sjukdomar och deras familjer. Syftet är att stödja familjerna när livet är som tyngst, men också att förgylla tillvaron för sjuka barn och deras syskon och föräldrar.


                                       

 

Bokningstyp Pris Antal

Julbord och underhållning

595,00 SEK

inkl. moms 0%

Alla priser inklusive moms