Jesper Caron - Vimmerby 6 September 2021

Jesper Caron - Vimmerby 6 September 2021

Måndag, 6 september 2021 klockan 18:30

Vimmerby folkets park & hus, Örngatan 3, Vimmerby

Över 150 000 svenskar har sett Jesper Carons bejublade föreläsningar. Senaste föreläsningen om Humörträning drog fulla hus runt om i landet. Nu är det dags för en ny spännande föreläsning.

Koll på livet

Om vi nu ska blåsa på i det tempo som vi har idag så behöver vi helt klart ha lite koll på livet. Att regelbundet gå omkring slutkörd, stressad eller bränna all daglig energi på aktiviteter som inte ger den tillfredsställelse eller glädje man önskar, ja, då behövs det mer koll på livet.

Efter 20 år av forskning inom den positiva psykologin runt om i världen så finns det idag en omfattande  kunskap kring vilka faktorer som får oss att må och prestera optimalt. Visste du exempelvis att det finns 4 små enkla aktiviteter, som nästan ingen gör, som ökar din dagliga energi och kapacitet med över 20%?
 
Föreläsningen är proppfull med lifehacks, praktiska och konkreta verktyg som du kan omsätta i praktiken såväl på jobbet som i privatlivet. Skrattsalvor varvas med känslosamma berättelser, hög igenkänning, och aha upplevelser. Förbered dig på en inspirerande kväll som verkligen ger dig förutsättningarna att ta dig an livet på riktigt, kort sagt, ger dig lite mer Koll på livet.
 
Denna föreläsning passar perfekt för såväl privatpersoner, som arbetsgrupper och företag.

Några punkter ur föreläsningen:
• Genomgång av 25 bevisade faktorer som påverkar hur vi mår.
• Livskraft så det räcker och blir över, på jobbet och i privatlivet.
• Kapacitet att möta livet.
• Ökad motivation och arbetsglädje
• Från stressad till laddad, från ord till handling
• Konkreta verktyg och lifehacks för att lättare orientera dig i dagens uppskruvade tempo

Obs! Inga övningar i denna föreläsning!

Sagt om föreläsningen:

– Wow! Bästa föreläsningen jag har varit på. Så rolig och så känslosam och så otroligt mycket bra verktyg som vi kan arbeta vidare med. Betyg 10 av 10 möjliga. 

– Jag tog med mig hela min arbetsgrupp och vi är så otroligt nöjda allihopa. Uppskattade särskilt att du fick in så mycket användbarta tips varvat melllan alla skratt, energi och känslosamma historier. Ett stort TACK.

– Stort tack till dig Jesper! Jag tar med mig många kloka tips & redskap att arbeta med för att må bättre & göra min vardag trevligare. Såå inspirerande!

Se vad publiken tycker om föreläsningen Klicka HÄR

Om Jesper Caron

Jesper har läst positiv psykologi på University of Pennsylvania, bakgrund som musikalartist, HRchef, VD för ett flertal företag, samt Chefsredaktör för Tidningen Mat o Dryck. Jesper har under sina 14 år som föreläsare fått ett flertal priser som bästa talare från Toastmasters International, världens största organisation för talare, han har över 350 000 följare på sin Facebooksida Framsteg och gör årligen över 150 föreläsningar.

Föreläsningens längd är cirka  2,5 timmar (18:30-21:10)  inklusive paus.

Vid frågor gällande ordrar för företag och myndighet, samt EDI faktura maila jessica@jespercaron.se

Betalningsalternativ: Kortbetalning - Faktura

Som en extra service har vi den här turnén paketerat biljetten tillsammans med tre stycken nedladdningsbara ljudböcker utan att det kostar mer än vad en vanlig föreläsningsbiljett kostar. Eller om du hellre vill... vi ger dig cirka 80% rabatt på produkternas ordinarie värde. (enligt Adlibris prislista)

Pris: JUST NU BOKA TIDIGT rabatt: 

Biljettpaket: 295 kr (Skriv in Rabattkod: 100 för att få din rabatt) 

Om du inte fått bokningsbekräftelsen som går ut direkt efter slutförd beställning ta en titt skräpmappen i din mailbox.

För ingående information om bokningen läs bokningsvillkoren HÄR

 

 

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

395,00 SEK

395,00 SEK

Inkluderar:

Biljettpaket 52,48 SEK
52,48 SEK
1 st
Biljettpaket 342,52 SEK
342,52 SEK
1 st

Dela