Ismaskinförarutbildning i Växjö

Ismaskinförarutbildning i Växjö

Tisdag, 6 oktober 2020 klockan 09:00

Vida Arena, Storgatan 90, Växjö

SVENSKA ISHOCKEYFÖRBUNDETS ISMASKINFÖRARUTBILDNING 

Lär dig hur du hanterar din ismaskin säkert och hur du gör bra is!

Ismaskinförarbildningen går igenom ismaskinens principer, isläggningens grunder, isvård på olika nivåer, körsäkerhet och skyddsutrustning. Du får veta vad som ingår i underhåll och normal service, vilka vanliga problem som kan uppstå och hur du löser dem. Kursen går också igenom några av de krav som myndigheterna ställer på dokumentation av rutiner och verksamhet och om systematiskt arbetsmiljöarbete. Med andra ord får du goda förutsättningar att uppfylla kvalitetsmål och hålla dina utövare nöjda!

Kursinnehåll

  • Säkerhet med ismaskin och vid spolning.
  • Rutiner vid arbete med ismaskiner och isplaner.
  • Vanliga problem och åtgärder.
  • Praktiska körövningar. 
  • Olika typer av isvård.
  • Isreklamläggning.
  • Dokumentation av arbetsrutiner och säkerhetsåtgärder.
  • Skydds- och säkerhetsutrustning.
  • Ekonomi och kostnader i ishallar.
  • Information om nya produkter och regler från Svenska Ishockeyförbundet.

Kursen passar både nybörjare och mer erfarna. De praktiska övningarna genomförs i mindre grupper så att alla har möjlighet att prova.

Kursen pågår i två dagar med start 09.00 tisdag och avslut 16.00 onsdag. Kursavgiften är 7800 kr exkl moms och då ingår fika och lunch under kursdagarna samt en gemensam middag tisdag kväll.

Anmälan är bindande, men platsen kan vid förhinder överlåtas till kollega.

Behöver du boende i Växjö? Vi rekommenderar Scandic Växjö, som erbjuder enkelrum för 850 kr och dubbelrum för 950 kr. Boka på vaxjo@scandichotels.com. Ange bokningskod "Svenska Ishockeyförbundet". Rum finns bokningsbara till dessa priser fram till 30 dagar före kursstart. 

Välkommen med din anmälan senast 25 september!

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Deltagare Ismaskinförarutbildning

7800,00 SEK

exkl. moms 25%
I kursavgiften ingår kursdeltagande, fika och lunch båda dagarna samt middag dag 1.