Innan krisen kommer – Hur du bygger krisberedskap för ditt företag

Fredag, 3 april 2020 klockan 07:30

Uppsala Konsert och Kongress UKK, Vaksalagatan 1, UPPSALA

"Kriser utvecklas ofta explosivt i dagens mediesamhälle. Tempot och ansvarsutkrävandet har förstärkts genom sociala medier".


Det menar Johannes Hylander, grundare och Senior Consultant på New Republic. Johannes har många års erfarenhet av komplexa krishanteringsuppdrag inom näringsliv och offentlig sektor.
Han föreläser tillsammans med kollegan Maria Eklöf, Associate partner och Senior Consultant på New Republic.


Maria har gedigen erfarenhet av proaktivt krishanteringsarbete i näringslivet och understryker vikten av krisberedskap samt interna strukturer för att kunna hantera en förtroendekris:
”Det förebyggande arbetet kan och bör alla aktörer arbeta med. En genomtänkt strategi kan förhindra, eller dämpa, många av förtroendekrisens negativa verkningar”.


Under frukosten får vi ta del av erfarenheter från tidigare case och av proaktivt arbete med krishantering samt ta del av exempel på praktiska verktyg för att bygga krisberedskap.
New Republic är ett konsultföretag som ger strategisk rådgivning och operativt stöd åt företag, myndigheter och organisationer som vill stärka sina relationer med omvärlden. Företaget har vunnit tävlingen Årets Byrå 2017, 2018 och 2019.

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

Varmt välkommen!

 

Villkor för avanmälan
Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Medlem

0,00 SEK

Partner medlem

0,00 SEK

Icke medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Gästkort

0,00 SEK