Utbildning säkerhetsskyddad upphandling

Utbildning säkerhetsskyddad upphandling

Centrala Göteborg

Är du intresserad av att lära dig mer om säkerhetsskyddad upphandling och få insikter kring hur du kan stärka din affär?

Vi är glada att i samarbete med Stavenow advokatbyrå erbjuda våra certifierade kunder en givande heldagsutbildning med fokus på säkerhetsskydd, säkerhetsskyddad upphandling och certifiering.

Varför erbjuder vi er detta?

2019 trädde en ny säkerhetsskyddslagstiftning i kraft och med det har Sverige fått en modern och omfattande lag som även gäller för upphandlingar där det förekommer säkerhetsskyddade uppgifter. Den nya lagstiftningen innehåller många nyheter och behovet av säkerhetsskydd ökar, så även antalet säkerhetsskyddade upphandlingar.

Vi tror att en ökad kunskap om säkerhetsskyddade upphandlingar kommer ge dig som certifierad kund ett försprång vilket i förlängningen resulterar i ett tryggare samhälle.

Syfte med utbildningen

Syftet med dagen är att du som SBSC-certifierad ska få kännedom om vad som kan ge dig störst fördelar i säkerhetsskyddade upphandlingar. Efter dagens slut tar du med dig värdefulla kunskaper om vad säkerhetsskydd innebär, vad en säkerhetsskyddad upphandling är och hur din certifiering kan användas för att nå framgång i en säkerhetsskyddad upphandling.

Vårt mål är att du vid dagens slut har fått de kunskaper som krävs för att:

  • Nå framgång i fler upphandlingar tack vare att du är certifierad.
  • Påverka kommande upphandlingar på rätt sätt.
  • Få längre avtal och ökad lönsamhet i din affär med offentlig sektor.

Du kommer lära dig

  • Vilken nytta ditt företag har av certifiering.
  • Hur en säkerhetsskyddad upphandling går till.
  • Hur en säkerhetsprövning utförs.

Ledare

Utbildningen leds av Max Thimmig och Christoffer Stavenow som har skrivit boken Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik.

Stavenow advokatbyrå är specialister på offentlig upphandling och är mycket erfarna inom området. De har bland annat utbildat Länsstyrelsen, en av tillsynsmyndigheterna när det kommer till säkerhetsskydd, i säkerhetsskyddad upphandling. Christoffer Stavenow är advokat och har tidigare bland annat arbetat på Nämnden för offentlig upphandling, Försvarsmaktens juridiska stab och Naturvårdsverket. Han anses vara en av Sveriges ledande advokater inom offentlig upphandling.

För vem passar utbildningen?

Innehållet är framtaget för SBSC:s kunder och riktar sig till dig som är ansvarig för, eller kommer att ansvara för, säkerhetsskyddade upphandlingar mot offentlig sektor.

Vad behöver du?

Utbildningen är tillgänglig för alla kunskaps- och erfarenhetsnivåer. Ingen särskild förkunskap behövs.

Intresseanmälan och avbokning

Eftersom vi har svårt att förutse händelseutvecklingen kring Covid-19 avvaktar vi med att boka upp lokaler. Så snart vi bokat in vårens datum meddelar vi detta. I det fall datumet inte passar dig är du då välkommen att avboka din plats. Deltagandet är kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

 

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Antal Pris / Antal