Hypnotisk sälj- och marknadskommunikation

Fredag, 14 juni 2019 klockan 07:30

Uppsala Konsert och Kongress, Vaksala torg 1, UPPSALA

Välkommen till en frukostföreläsning med Urban Gavelin den 14 juni.

Jobbar du med kommunikation eller försäljning? Når dina budskap fram?

I dagens höga tempo har vi ofta svårt att komma i kontakt med våra kunder och begränsat med tid när vi väl kommer fram. För att tränga igenom det enorma bruset där ute och uppfattas som relevant är det viktigare än någonsin att förstå kommunikation på djupet för att kunna formulera dig kort, effektivt och kärnfullt så att budskapet går fram, både i tal och skrift.

Är du kommunikatör eller säljare är detta extra viktigt eftersom din framgång står i proportion till dina kommunikativa färdigheter.

Tänk dig att du har tillgång till ett unikt protokoll som ger dig uppmärksamhet i varje e-mejl, telefonsamtal och möte genom din språkliga precision.

Upptäck hur du kan förändra dig själv och din omgivning genom att utveckla ett ännu mer övertygande språk.

Urban Gavelin är författare, föreläsare och konsult med över tjugofem års erfarenhet av affärer på internationell nivå. Han har jobbat med försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i Stockholm, London och New York och tillsammans med kompanjonen Henrik Mannerstråle driver de nu Powersales Communication.

Med sin mångåriga yrkeserfarenhet och efter studier av framgångsrika förebilder, modeller och metoder tillhandahåller nu PSC ett antal praktiska tillämpningar inom främst försäljning och kommunikation.

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan.

Välkomna!

Bokningstyp Pris Antal

Medlem

0,00 SEK

Partner medlem

0,00 SEK

Icke medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Gästkort

0,00 SEK

Alla priser inklusive moms