Hot eller Yin Yoga

Hot eller Yin Yoga

Torsdag, 19 oktober 2017 klockan 17:00

Utopia Yoga Studios, Sigurdsgatan 6, Västerås

Kom och pröva stans nya Yoga Studio - Utopia

Maria och Jerrica vägleder oss i den yoga form du väljer här nedan. Efter klasserna bjuds du på Raw food boll och dryck. Utopia Yoga Studios ser som sin mission att förse sin omvärld med universella yoga-upplevelser som uppmanar till både ett hälsosamt sinne och en hälsosam kropp.

Läs mer här om de två yogaformer du kan välja mellan:

  • Utopia Hot Yoga – En yogaklass med flöde som låter värmen hjälpa kroppen att nå djupare nivåer i rörlighet, stärka postioner och ge näring till rörelser samtidigt som det lugnar sinnen.
  • Yin Yoga – är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Yinyoga verkar effektivt på återhämtningen för den som använder kroppen och tränar mycket. Yinyoga boostar kroppens system och leder kroppen mot balans och ett optimalt hälsotillstånd. En klass innehåller långsamma sekvenser som öppnar kroppens bindväv och fashia vilket även balanserar nervsystemet. Yinyoga passar alla nivåer av yogautövare.

Att tänka på:

  • Kom gärna i mjuka följsamma kläder
  • Matta finns att låna
  • Ta gärna med en varm tröja att ta på dig efter genomförd klass

Anmäl dig nedan på den typ av Yoga du vill prova och häng med för bara 100 kronor där hela beloppet går oavkortat till välgörande ändamål. I detta fall till Schysst Framtid där VSK bandys spelare besöker Västerås skolor och pratar om kamratskap, mobbning och doping för ge våra elever en bättre självkänsla!

 

Bokningstyp Pris Antal

Hot Yoga

100,00 SEK

Yin Yoga

100,00 SEK