High heels-skola med Mrs M, the Fab Coach

High heels-skola med Mrs M, the Fab Coach

Flera tillfällen

Triangelns Köpcentrum, Creative Studios , Södra Förstadsgatan 41, Malmö

 

High heels-skola med Mrs M, the Fab Coach

 

Varför vara vanlig när du kan vara fabulous? Lär dig gå i högklackat med härlig attityd! Mrs M, även känd som the Fab Coach, lär dig hur.

 

I en fullmatad workshop får du lära dig hur du får höfterna att svänga, hur du kan träna upp musklerna i vader och vrister – och hemligheten för att orka långa dagar (och nätter) i höga klackar. 

 

Efter dessa två timmar kommer du kunna springa i dina högsta heels och sväva nerför trappor. Det lämnar vi garanti på!

 

Ta med:

Två par klackskor, ett par med lite lägre klack som du är bekväm med samt de högsta klackar du äger! Det är viktigt med två par skor med olika klackhöjd men vi rekommenderar inte kilklack. Tänk på att klackarna måste vara hela utan spikar som tittar fram.

 

Klädsel: 

Snygg och rörlig, dock inga mysbrallor. Ta gärna på er något ni känner er snygga och fabulous i – och som visar those lovely hips and sassy legs of yours. Det är bra om vi kan se hur kroppen rör sig så skippa den bylsiga tunikan och lämna tjocktröjan hemma. Hjärtligt välkommen till Creative Studios, plan 2 på Triangeln!

 

Se vårens alla workshops på Creative Studio här!
 

 

Du kan välja att betala via faktura eller Paypal. Observera att du INTE behöver ha ett Paypal konto utan kan betala med ditt kort utan att logga in. 

Bokningstyp Pris Antal

High Heels-klass med the FAB Coach Mrs M

249,00 SEK

inkl. moms 25%

Alla priser inklusive moms

Dela