Heldag om FGS

Heldag om FGS

Torsdag, 26 april 2018 klockan 09:00

Riksarkivet, Fyrverkarbacken 13, Stockholm

 

FGS-funktionen vid Riksarkivet bjuder in till en heldag om FGS den 26 april 2018. Dagen riktar sig till dig som arbetar med elektronisk informationshantering inom den offentliga förvaltningen och som arbetar med eller kommer att arbeta rent praktiskt med att införa FGS:er i en organisation. Den riktar sig även till dig som arbetar i eller som har för avsikt att arbeta i ett framtagningsprojekt för FGS:er.    

Dagen kommer att innehålla ett antal föreläsningspass med efterföljande diskussioner där du som deltagare kommer att ha stora möjligheter att ställa frågor och diskutera med FGS-funktionen och de övriga deltagarna. Det är därför viktigt att du som deltagare deltar aktivt i diskussionerna och har förberett dig med frågor att ställa under dagen.

För att diskussionerna under dagen ska bli så fruktbara som möjligt så välkomnar vi så många olika yrkeskategorier som arbetar med FGS som möjligt att delta. Det vill säga såväl informationsansvariga och tekniker från organisationer inom den offentliga förvaltningen som leverantörer av system. Så tipsa gärna även dina kollegor som har en annan yrkesmässig bakgrund än du själv men som även de kommer att arbeta praktiskt med FGS:er. 

Dagen kommer att äga rum i Stockholm i Riksarkivets lokaler i Marieberg. Deltagandet kommer att vara kostnadsfritt och Riksarkivet kommer att bjuda på både morgon- och eftermiddagsfika. Däremot får du som deltagare själv bekosta din lunch på någon av restaurangerna i närheten av Marieberg.

Det maximala antalet deltagare under dagen är 40 personer.

 


Tid

Torsdagen den 26 april kl 09.30, med tid för registrering och kaffe från kl 09.00.

Anmälan

Sista dag för anmälan är den 23 mars.

Avanmälan av en bokad plats ska göras senast den 12 april. 

Genom att du sänder in din anmälan lämnar du även ditt samtycke till att vi lagrar dina uppgifter i syfte att:

  • Sammanställa en deltagarlista som kommer att expedieras till samtliga deltagare vid heldagen om FGS.
  • Sammanställa statistik till utvärderingen av heldagen om FGS.
  • I framtiden ta kontakt med dig för att informera om eller för att ställa frågor som rör FGS.  
  • Överlämna uppgifterna till en tredje part som i framtiden på uppdrag av FGS-funktionen vid Riksarkivet tar kontakt med dig för att informera om eller för att ställa frågor som rör FGS.

Frågor

Frågor om heldagen om FGS kan ställas till ra-fgs@riksarkivet.se

Heldagen om FGS den 26 april är för närvarande fullbokad.

Reservlistan till heldagen fungerar så att när en plats blir ledig genom att någon avbokat så får alla som har anmält sig till listan ett mail om detta. Därefter är det först till kvarn som gäller för att anmäla sig till den lediga platsen.

Bokningstyp Antal
Kostnadsfritt
Det går inte längre att göra bokningar till eventet

Dela