Hantera intressekonflikter

som kan uppstå när du coachar VD och ledningsgrupp samtidigt.

Ett event för dig som vill öka dina kunskaper om ICFs Etiska riktlinjer, i praktiken!

Del 2, en fristående kompetensutvecklande fortsättning på eventet från den 18 november 2020.

Som professionell coach är det oundvikligt att förr eller senare hamna i situationer där jag behöver tänka efter om/hur jag kan genomföra större uppdrag och samtidigt leva upp till ICFs Etiska Riktlinjer. Kan jag t ex coacha VD och samtidigt coacha alla i VDs ledningsgrupp? Hur hanterar jag intressekonflikter som uppstår på vägen?

Eventet är upplagt som en workshop där vi utgår från ett case, ledningsgruppsutveckling. Tillsammans diskuterar vi uppdragets inledande utmaningar, hur uppdraget bäst läggs upp och hur uppkomna situationer under uppdraget kan tacklas med hänsyn till ICF:s Etiska Riktlinjer.


Talare

Facilitator

Anna Byström (PCC)

Anna är civilingenjör och har närmare 20 år som konsult inom ledarutveckling. Anna coachar och handleder personer som vill utvecklas både individuellt och som team – leda sig själv, leda andra och leda verksamheter. Anna är sedan 2020 medlem i ICF Sveriges Etiska Råd.

Moderator

Catharina Jacobsson 
(ACC)

Catharina är en senior ledarskaps-konsult med lång erfarenhet av att stötta ledare och organisationer i utveckling. Catharina är sedan 2021 medlem i ICF Sveriges eventgrupp.


Länk till Zoom erhåller du i det bekräftelsemejl som skickas till den e-post du anger när du anmäler dig.

Eventet kan komma att spelas in. Beslut om inspelning tas tillsammans med deltagarna i enighet med EU:s dataskyddsförordning, GDPR.


Eventet ger följande CCE poäng

1.5 - Core Competence (CC)

0 - Resource Development (RD)

CCE poängen skickas per e-post till den mailadress du anger när du anmäler dig. Notera du behöver delta under hela eventet för att erhålla CCE poängen.


Eventet anordnas av ICF Sweden Charter Chapter


International Coaching Federation (ICF) är den ledande globala organisationen som ägnar sig åt att främja coaching som profession genom att sätta standarder för coaching, tillhandahålla oberoende certifieringsprogam samt bygga ett världsomspännande nätverk för utbildade coacher.

Bokningstyper Pris Antal Pris / Antal

0,00 SEK

347,00 SEK

exkl. moms 25%

Dela