event-cover-image
Hållbart flyg - vad betyder det för din verksamhet?

Hållbart flyg - vad betyder det för din verksamhet?

Flera tillfällen

Online

Ta chansen att öka din förståelse för vad framtidens mer hållbara flyg ger för möjligheter eller utmaningar för din verksamhet!

Stora delar av flygbranschen kämpar just nu med effekterna av Corona-krisen och experter bedömer att marknaden kan återhämta sig i slutet av 2022, men också att det kan dröja ända till 2024. I bakgrunden av Corona-krisen pågår även en mer övergripande omställning av flygbranschen, där många stora företag arbetar hårt för att bland annat göra framtidens flygplan mer miljövänliga. Vi ser nya företag, likt Tesla, som tar fram nya lösningar i form av exempelvis batteridrivna alternativ. Denna omställning kommer leda till såväl utmaningar som nya möjligheter för alla som är eller kan komma att bli del av flygbranschen.

Aerospace Cluster Sweden bjuder nu in till en serie om tre digitala event där några av de tongivande svenska aktörerna beskriver sin bild av framtiden på lång sikt och mer konkret vad som kan ske på 5-10 års sikt.


Torsdag 3/12 kl. 13-14
Swedish Aerospace Research Center (SARC) ger en övergripande bild gällande flygets miljöpåverkan och vilka olika lösningar som kan vara lämpliga i de olika segmenten i framtiden.

Tisdag 8/12 kl. 9-10
Representanter från SAAB:s affärsområde Industrial Products and Services och affärsenheterna Aerostructures, Avionics Systems och Traffic Management, samt affärsområde Aeronautics ger sin syn på vilka framtida lösningar de ser och vad det betyder för deras produkter och samverkansparter.

Torsdag 10/12 kl. 9-10
Representanter från GKN Aerospace Engines Systems ger sin syn på vilka framtida lösningar de ser och vad det betyder för deras produkter och samverkansparters.


Frågor? Kontakta oss!

Leif Johansson
leif@aerospaceclustersweden.com

Göran Berlemo
goran@aerospaceclustersweden.com

 

Du anmäler dig genom att välja datum och registrera dig nedan - vill du anmäla dig till fler än ett tillfälle kan du gå tillbaka till anmälningssidan via en länk längst ner på bokningsbekräftelsen.

Bokningstyp Antal Pris / Antal