Gratis Skypekurs: Dokumentation med DokApp

Gratis Skypekurs: Dokumentation med DokApp

Måndag, 4 mars 2019 klockan 10:15

Hemma hos dig,

Gratis Skypekurs: Dokumentera med DokApp

Alla assistansanordnare är skyldiga att dokumentera den personliga assistansen och dessutom ha ett kvalitetsledningssystem som används för att utveckla verksamheten.

Det är själva assistansuppdraget som ska dokumenteras och inte den enskilde uppdragsgivarens liv.

Under den här kursen går Anna Barsk Holmbom igenom hur du bör arbeta med dokumentation i assistansen, från riskanalys innan du åtar dig ett uppdrag till analys av avvikelser. Du behöver inte vara eller vilja bli användare av DokApp för att delta men vi kommer att använda DokApp för att visa hur det fungerar.

I DokApp tar du tillsammans med uppdragsgivaren fram så tydliga uppdrag att även assistenterna kan dokumentera avvikelser. Du behöver aldrig vara orolig för att de dokumenterar för mycket eller för litet - vaje uppdrag utformas på det sätt som den enskilde uppdragsgivaren vill och behöver och assistenterna kommer att se vad de förväntas dokumentera om det inte kan utföras som det var tänkt. Genom att assistenterna kan dokumentera frigörs värdefull arbetstid för dig. Du får också input genom DokApp på andra sätt som förenklar arbetet att följa upp ledningssystemet.  

DokApp är med andra ord ett komplett verktyg för att skapa och följa upp hur assistansen och verksamheten fungerar!

Målgrupp: Chefer och ledning inom privat och kommunal assistansverksamet. 

 

Pris: Kursen är helt kostnadsfri

 

Tid: Den 4 mars kl 10.15 - 11.30

Praktiska detaljer: I god tid innan mötet får du en inbjudan med en länk som du följer. Du behöver inte själv ha skype utan det enda du behöver är en dator som har en mikrofon och högtalare så att du hör vad som sägs på kursen och själv kan ställa frågor när du vill det. 

Sista anmälningsdag: 10 dagar innan respektive kursstart. Vid tillräckligt antal anmälningar och om det finns platser över finns möjlighet att anmäla sig fram till dagen innan mötet.


Avbokningsregler

Även om kursen är gratis är kursanmälan bindande. Kostnadsfri avbokning av utbildning/möte kan ske via mail fram till sista anmälningsdatum. Vid återbud senare än 1 vecka före kursstart eller om kursdeltagaren uteblir, debiteras 500 kronor. Du har dock alltid möjlighet att skicka en ersättare i ditt ställe. Om du uteblir på grund av sjukdom och kan uppvisa läkarintyg får du ett värdebevis motsvarande inbetalt belopp som ger dig möjlighet att delta på en annan utbildning arrangerad av ABH Utbildning och Rådgivning. Värdebeviset gäller 1 år från utfärdandet. Force Majeure: om kursen måste ställas in eller flyttas pga sjukdom, strejk, blockad, lockout, naturkatastrof, krig eller annat som står utanför ABH Utbildning och Rådgivnings kontroll ansvarar vi inte för eventuella kostnader.

 

GDPR
Om du anmäler dig till kursen via länk på hemsidan förvaras de personuppgifter du eventuellt lämnar hos Paloma, ett företag som vi anlitar som personuppgiftsbiträden. Du behöver inte lämna några andra personuppgifter på deltagarna i anmälan än deras e-postadress eftersom vi behöver den för att kunna skicka inbjudan till skypemötet. Vi tar för givet att du som anmäler andra tillfrågar dessa personer innna du skickar deras uppgifter. De uppgifter vi får in sparas med stöd av intresseavvägning tills dess att kursen är genomförd.

Vi behöver också namn och e-postadress till dig som gör anmälan. Dessa uppgifter behandlar vi som företagsuppgifter. 

Bokningstyp Antal

Deltagare

Dela