Glad innovation - hur man skapar kommunikation som berör

Torsdag, 27 februari 2020 klockan 11:30

Clarion Hotel Gillet, Dragarbrunnsgatan 23, UPPSALA

Välkommen till en lunchföreläsning med Andreas Stjärnhem den 27 februari.

En glad hjärna är mer innovativ och kreativ än en stressad hjärna. Det låter ju kanske självklart men i vår stressade tillvaro är det ofta en utmaning att verkligen nå dit.

Andreas Stjärnhem, creative director på innovationsbyrån Sticky Beat, arbetar dagligen med att göra hjärnor glada, trygga och uppfinningsrika. Det är inte teknik som kommer avgöra om vi lyckas med att skapa kommunikation som berör, utan det är att vi skapar mänskliga upplevelser med den!

Under sin lunchföreläsning kommer han bevisa att kreativitet och innovationskraft inte på något sätt är magi utan det handlar om att få hjärnan att dansa genom att ge den rätt förutsättningar för detta. Med några övningar och en rad skratt lovar han att ni går tillbaks till jobbet med nya idéer i huvudet.

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Lunchen serveras från 11.30 och föreläsningen börjar 12.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

Välkomna!

 

Villkor för avanmälan
Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Medlem

0,00 SEK

Partner medlem

0,00 SEK

Icke medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Gästkort

0,00 SEK