Ge alla barn möjligheten till idrott och gemenskap!

Ge alla barn möjligheten till idrott och gemenskap!

Lokala Hjälpens sommarinsamling 2021:

Många ledare vittnar om att allt fler barn tvingas sluta idrotta på grund av ekonomiska skäl. Detta är högst olyckligt eftersom idrotten är en källa till både glädje och god hälsa. Idrotten ger dessutom våra barn en identitet, samt en känsla av tillhörighet och delaktighet. Ett barn som inte känner någon identitet riskerar i stället att hamna i utanförskap, vilket i sin tur kan leda till en ond spiral med till exempel kriminalitet, droger och ohälsa som följd om det vill sig riktigt illa. Därför är det viktigt att så många barn som möjligt ges chansen att få utöva idrott – oavsett vilken ekonomisk bakgrund man kommer ifrån.

Nu har du chansen att göra en lokal samhällsinsats genom att stötta idrottande barn i Västmanland och som vanligt har vi gjort det enkelt för dig att lämna ditt bidrag, se nedan! Du väljer själv om du vill betala via Swish eller betalkort och som företagare går det även bra att betala via faktura.

Denna vår/sommar riktar vi på Lokala Hjälpen in oss på att stötta det lokala välgörenhetsinitiativet Skyhöga favoriter. Initiativet som administreras av RF-SISU Västmanland, stödjer barn som vill idrotta men som utan ekonomiskt stöd kanske inte har möjlighet att göra det fullt ut. Hos Skyhöga favoriter kan föräldrar till barn mellan 7 och 15 år ansöka om idrottsstöd på 750 kr. Dessa pengar används sedan till en av följande saker:

  • Delbetala medlemsavgift
  • Delbetala cup- eller tävlingsavgift
  • Köpa idrottsutrustning

Notera att idrottsstöden inte betalas ut i kontanter. Vid medlemsavgift eller cup/tävlingsavgift sätts pengarna in direkt på aktuellt föreningskonto och vid köp av idrottsutrustning erhålls ett presentkort som används på en av våra lokala sportbutiker. Allt för att stödet ska hamna rätt!

Förresten: Tycker du, din förening eller ditt företag att detta är bra, så starta gärna en egen insamling. Hör av dig om vi kan hjälpa till med något eller om du vill veta mer! Vill ditt lag tävla om fina priser, klicka här!

Välj ett eller fler belopp nedan och tryck på boka. Tackar på förhand gör...

 

Lokala Hjälpen i samarbete med: 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

50,00 SEK

100,00 SEK

200,00 SEK

500,00 SEK

750,00 SEK