Går det att kombinera Tillväxt & Tillsyn?

Går det att kombinera Tillväxt & Tillsyn?

Torsdag, 15 april 2021 klockan 18:00

Den vanligaste kontakten mellan företag och kommuner är i de allra flesta fall genom myndighetsutövning. Det kan t.ex. handla om tillståndsgivning, tillsyn eller avgifter. Säters kommun har satt igång ett arbete för att jobba mot en främjande myndighetsutövning och har tagit hjälp av föreningen Tillväxt & Tillsyn i olika delar. Syftet med utvecklingsarbetet är att förbättra mötena mellan kommun och företag och göra deta smidigare och mer betydelsefullt för både myndighetspersonal och företagare. 

Det handlar om hur vi tillsammans kan skapa en hållbar tillväxt och utveckling där hänsyn tas till både företagarens vardag och till behovet av att kontrollera att verksamheterna drivs och fungerar som de ska.

Nu önskar vi er hjälp i arbetet, både företagare och politiker. Välkommen på en digital träff för att diskutera ämnet och komma med utvecklingsförslag för ett gott företagsklimat. 

Program:

  • Presentation av konceptet Tillväxt och Tillsyn av Markus Svensson och Martin Clarstedt från föreningen Tillväxt & Tillsyn.
  • Workshop och diskussion för att ringa in förbättringsförslag.  

När: Torsdag 15 april kl 18:00-20:30
För vem: Företagare och politiker i Säters kommun.
Var: Digitalt via Teams (man behöver inte ha appen för att delta, läs mer nedan). När du anmält dig mejlas en länk till mötet ut dagarna innan.
Anmälan: Anmäl dig och boka en plats nedan, senast 13 april.

Vi bjuder på: en tapaspåse med lokalproducerade godsaker till träffen. Anmäl att du vill ha en i bokningen. Du hämtar din påse på Stadshotellet i Säter mellan kl 11-18 den 15 april.

Teknik för det digitala mötet: Vi använder Microsoft Teams. Har du inte detta i din dator så kommer du ändå att kunna vara med eftersom länken drar igång en ”gästinloggning”.

Känns detta nytt och osäkert? Eller vill du testa tekniken innan mötet. Skicka ett mejl (i god tid innan mötet) med ditt telefonnummer till naring@sater.se så hjälps vi åt att få detta att fungera. Här finns också en instruktion för hur man gör. 

Välkommen!

Bokningstyp Antal Pris / Antal
Anmäl dig senast 13 april.

Dela