event-cover-image
Frukostmöte 5 Februari

Frukostmöte 5 Februari

Fredag, 5 februari 2021 klockan 07:45

Digitalt Frukostmöte

Välkommen till digitalt frukostmöte Tema Hälsa i fokus

Varmt välkommen till Värnamo Näringsliv, Värnamo Företagarförening & Företagarnas digitala frukostmöte. I dessa tider har vi valt att ändå arrangera vårt frukostmöte men då i digital form. Nedan får ni en beskrivning om hur du deltar i frukostmötet och vi passar även på att bjuda dig på frukosten.

 

Program

Vi gästas av Ralf Lilja på innovationsföretaget Health & Sportcompetence som kommer att föreläsa om personalens hälsa som framgångsfaktor för ökad lönsamhet
Fredrik Ölander på Hälsomottagningen i Forsheda kommer att berätta hur du kan göra för att må bättre. 5 enkla tips som kan förändra din vardag. Hälsomottagningen bygger på en kombination av traditionell vård och funktionsmedicin. 

 

07.45 Mingel i ”breakout rooms” nätverkande i digitala rum tills programmet börjar.

08.00 Program

  • Health & Sport Competence
  • Hälsomottagningen
  • UF företag

09.00 Avslut

 

Deltagarinfo

Detta mötet hålls digitalt du anmäler dig precis som vanligt. När du anmält dig skickas en länk till det digitala mötet ut. Vi använder verktyget zoom för att sända våra evenmang.

Behöver du hjälp finns en enkel guide här:

 

Vi bjuder på Frukost

Vi bjuder gärna på frukost, ladda ner din biljett och lämna till kassan. Erbjudandet gäller från 4 Februari kl 15 till 5 februari kl 9 på Stigs och Bernts cafeér. (Biljetten får du när du har anmält dig)

Bokningstyp Antal Pris / Antal
Gäller för medlemmar i Värnamo Näringsliv, Företagarna Gnosjöregionen samt VFF.

Möjliga tillval:

Frukostfralla & Kaffe (Hämtas på Stigs eller Bernts)