Framtidsfokus 16 oktober

Framtidsfokus 16 oktober

Onsdag, 16 oktober 2019 klockan 11:30

Verket i Avesta, Kanalvägen 1, Avesta

Välkommen till en dag med

Framtidsfokus

16 oktober 

Tiderna förändras. Så också möjligheterna och utmaningarna med att vara företagare. Hur hittar jag rätt personal till mitt företag? Eller är det de som ska hitta mig? Butiker slår igen och nätet tar över, hur agerar du? Vad vill kunderna ha om ett, två eller fem år?

Vi välkomnar dig till unika lokaler i Verket i Avesta där du får möjlighet att höra intressanta diskussioner om framtidens arbetstagare, paneldiskussioner och föreläsningar från bland annat Annika R Malmberg och Nicklas Hermansson.

Annika R Malmberg är en i särklass unik och underhållande föreläsare. Dagens föreläsning visar hur viktig din inställning till att sälja är, för att lyckas och finnas kvar även i framtiden. Annika har tränat säljare i olika branscher i över 30 år. Det spelar ingen roll om du är ny i säljrollen eller har lång erfarenhet. Alla från säljskygga till de som brinner för att göra affärer. Vi kommer att få många praktiska tips som verkligen fungerar och som direkt kommer att märkas på resultatet.

Arbetsmarknadskunskap är arbetsgivarnas röst i klassrummen och har haft över 28 000 elevmöten i Dalarna. Arbetsgivaren kan kanske inte längre ställa sig frågan, vilken personal ska jag anställa, utan istället fundera över hur ska jag agera för att framtida arbetstagare ska välja mitt företag? Föreläsningen sätter fokus på klyftan mellan den äldre generationen av digitala invandrare och unga digitala infödingar.

Nicklas Hermansson är Head of Story Experience på Bonnier News Brand Studio och har mångårig erfaranhet av mediebranschen och har jobbat i många olika roller. Gemensamt för dessa är dock att han alltid varit intresserad av vad som finns runt hörnet. Alla vill väl kunna se in i framtiden. Nicklas tar oss med på en resa och ger oss sina tankar om vart världen och mänskligheten befinner sig om 20 år – och vad krävs för att vara en vinnare i framtiden?

Program 16 oktober

11.30 Registrering och mingel

12.00 Lunch och nätverkande

12.45 Välkommen med bl.a. Lars Isacson, kommunalråd Avesta kommun

13.00 Nicklas Hermansson, framtidsspaning

14.00 Arbetsmarknadskunskap

14.30 Paneldiskussion

15.15 Annika R Malmberg, sälj för att nå framgång

16.30 Avslut

Anmälan

Kostnadsfritt för dig som är partner till Dalarna Business.
Är du inte partner, bli det redan idag:
http://dalarnabusiness.se/bli-partner/
Icke partner betalar 395 kr exkl moms. I priset ingår lunch, fika och möjligheter till nya kontakter.
Anmäl dig senast måndag 7 oktober på www.dalarnabusiness.se/evenemang

Varmt välkommen!

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Partner till Dalarna Business

0,00 SEK

0,00 SEK

Icke Partner

395,00 SEK

exkl. moms 25%

395,00 SEK

exkl. moms 25%

Dela