event-cover-image
Fotgående - När det gäller, Eva Bodfäldt Online

Fotgående - När det gäller, Eva Bodfäldt Online

Onsdag, 5 maj 2021 klockan 18:00

Eva Bodfäldt Online

Våra vanligaste utmaningar i fotgåendet är; hunden håller inte position, stressar för mycket (pip och gnäll), har en alltför låg aktivitetsnivå och kanske inte heller klarar olika typer av störningar utan att tappa positionen.

Eva Bodfäldt kommer under kvällen fokusera på vikten av att lära hunden att vänster sida är en magnet oavsett hur vi rör oss, att hunden har rätt aktivitetsnivå i förhållande till sina belöningar och hur vi lär hunden att behålla position och balans trots störningar.  

Föreläsningen är öppen för alla aktiva hundägare inom jakt, bruks och lydnadslydnad som vill utveckla ett magnetiskt fotgående.

Filmer används för att illustrera träningsmetoderna. Efter föreläsningen kommer du kunna ta del av dessa, med underliggande texter och förklaringar på You Tube tom den 15/5. Föreläsningen sker endast detta datum och kan inte ses efteråt pga upphovsrättsliga skäl. 

Datum, Onsdag den 5/5 kl. 18.00 - 20.00 med efterföljande frågestund (max 1 timme). Pris, 350 kr

OBS! En länk till föreläsningen skickas ut den 5/5, kl 12.30 till din mailadress med uppgifter hur du loggar in. Tänk på att länken är personlig och fungerar endast med en mailadress. Titta i skräpkorgen om du inte fått mailet. Du behöver en stabil uppkoppling (fiber), annars riskerar du att sändningen blir svajig. Skriv in datumet så att du inte missar föreläsningen.


Moms

 

Priserna som visas är inklusive moms.

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

350,00 SEK

inkl. moms 25%

350,00 SEK

inkl. moms 25%

Dela