FÖRELÄSNING MODEMARKNAD

FÖRELÄSNING MODEMARKNAD

Lokal Bankiren, Drottninggatan 8A, Norrköping

Varmt välkommen till en kväll för hållbart mode!

I en av Norrköpings vackraste lokaler arrangerar Norrköpings Zontaklubb tillsammans med modebutiken VARIÉ, en kväll med föreläsning och modemarknad för morgondagens medvetna modekonsument.

Lyssna på Ann-Sofie Bergort, ägare av VARIÉ, som föreläser och inspirerar om hållbart mode. Därefter kommer du förstå det oerhört meningsfulla med att återälska kläder - och få chansen att testa direkt!

Vi har valt att dela upp kvällen på två insläpp med begränsat antal gäster per insläpp. Det blir bordssittning med väl tilltaget utrymme för var och en.

Med generöst stöd av Elite Grand Hotel Norrköping omvandlar vi för en kväll Bankiren till en unik modemarknad. Alla gäster kommer att ha tillträde till modemarknaden, bordsvis. Här hittar du premiumkläder i fin kvalitet, noga utvalda, redo att bli återupptäckta och återälskade av nya ägare. Välj ut de plagg du vill ha i din garderob och betala med hjärtat - alla intäkter från kvällens klädförsäljning går direkt till Zonta International Rose Fund.

Du som vill är välkommen att skänka väl utvalda kvalitetsplagg från din egen garderob till marknaden - kläder du vet att någon annan kommer att ha glädje av att bära! Vi tar tacksamt emot enstaka plagg i VARIÉ:s butik i Knäppingsborg.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

ENTRÉBILJETT 17:00-18:30

150,00 SEK

En kväll för hållbart mode!

ENTRÉBILJETT 19:00-20:30

150,00 SEK

En kväll med hållbart mode!