Föreläsning ”Coachboosten©" och testa speedcoaching

Föreläsning ”Coachboosten©" och testa speedcoaching

Onsdag, 8 april 2020 klockan 11:00

Linköping Science Park, Teknikringen 10, Linköping

Succén som gjorde skillnad på riktigt

5 timmar affärscoaching under endast 6 veckor gjorde underverk för 30 företag i Norra Bohuslän. Omsättningsökningar, nyanställningar och fler vunna upphandlingar med mera. Det var kommuner i Norra Bohuslän som ville testa coaching som metodik och samlade 30 företag i blandade storlekar från 1-50 anställda i helt olika branscher. Man genomförde en upphandling och uppdraget gick till Göteborgsbaserade Sumo Team, Sveriges främsta coachförmedling, att genomföra testet. När resultatet utvärderades trodde inte politikerna sina ögon. Resultaten var förbluffande.

Välkommen på spännande lunch och testa coaching

Nu har du  möjlighet att få veta mer om succén som gjorde skillnad på riktigt. Onsdag den 8 april kommer supercoachen Anna Sanderoth Vilkas till Linköping Science Park och berättar om hur det hela gick till. Du kommer också att få med dig minst ett konkret ”coach-verktyg” att ta med dig hem att direkt kunna använda i din verksamhet eller kanske med familjen. Under lunchen får du också klart för dig vad coachning som metodik och hantverk innebär.

Vi kommer att ha flera coacher på plats för dig som vill testa lite “speedcoaching”. Du blir också bjuden på något att äta och dricka.

Varmt välkommen på en utvecklande och spännande lunch.

 

Välj antal och boka Antal Pris / Antal

Coachboosten 8 april. Linköping Science Park

Dela