Fördjupningsutbildning i Jämställdhetsbudgetering

Fördjupningsutbildning i Jämställdhetsbudgetering

Fredag, 8 november 2019 klockan 10:00

Stockholm, STOCKHOLM

Den 8 november anordnar Forum Jämställdhet en fördjupande heldagsutbildning i Stockholm om jämställdhetsbudgetering för att på riktigt uppnå jämställda verksamheter.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att få fördjupad kunskap i jämställdhetsbudgetering, exempelvis du som jobbar på en kommun, en region eller en myndighet och som är exempelvis ekonomichef, ekonomiansvarig, verksamhetsutvecklare, jämställdhetsstrateg eller controller.

Vad innehåller utbildningsdagen?

I utbildningsdagen utgår vi från riktiga case från olika kommunbudgetar och ett case från en myndighet. Vi kommer att gå igenom hela processen, från analys och målformulering till åtgärder och uppföljning.

Vilka håller i utbildningen?

Vi på Forum Jämställdhet är experter på jämställdhetsbudgetering. Varje år på årets största jämställdhetskonferens Forum Jämställdhet håller vi i ett mycket uppskattat utbildningspass om jämställdhetsbudgetering. Vi har också genomfört skräddarsydda utbildningar hos flera kommuner. Utbildningen den 8 november blir ett fördjupningstillfälle för att verkligen hinna gå in på djupet när det kommer till metoder såväl som åtgärder.

Vad får du med dig från utbildningen?

Du kommer att få med dig fördjupad kunskap om hur man praktiskt jobbar med jämställdhetsbudgetering, från start till mål. Du kommer att få utrymme att själv prova på att analysera delar av en budget ur ett jämställdhetsperspektiv och ta fram åtgärdsförslag. Det gör att du kommer kunna sätta igång med din egen budget så fort du kommer tillbaka till din verksamhet!

Deltagaravgift: 3900kr (inkl. lunch och fika)

Betalning och avbokningsvillkor:

  • Boka senast den 25 oktober.
  • Bokningen är bindande men kan överlåtas till annan deltagare utan extra kostnad genom skriftlig anmälan till info@forumjamstalldhet.se
  • Anmälan faktureras automatiskt via fakturaföretaget Billogram via e-post vid mottagen bokning. 

 

Vid frågor, kontakta oss på info@forumjamstalldhet.se

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Deltagarbiljett

3900,00 SEK

exkl. moms 25%