FÖR BARNENS BÄSTA (Gbg Extra) - från tjat och skärmbråk till samarbete

FÖR BARNENS BÄSTA (Gbg Extra) - från tjat och skärmbråk till samarbete

Onsdag, 22 januari 2020 klockan 18:00

Lorensbergsteatern, Karl Gerhards plats 1, Göteborg

En kväll som ger tillbaka. Varje dag.  

Glöm tjat, hot och mutor - välkomna samarbete och ömsesidig respekt. Det kanske låter som en utopi, men det finns faktiskt mycket vi vuxna kan påverka. Ta del av en föreläsning som du har användning av i vardagen. På riktigt! 

Våra efterfrågade föreläsare Petra Krantz Lindgren och Mattias Ribbing kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt. Petra är bl.a. beteendevetare och författare till boken Med känsla för barns självkänsla, som sålts i 80 000 ex och översatts till sju språk. Mattias är hjärntränings-expert, minnesmästare och författare till den aktuella boken Smart föräldraskap - stärk ditt barns lärande, fokus och kreativitet.  

Vi välkomnar varmt alla föräldrar, pedagoger och andra som vill få till en mer positiv samvaro och färre konflikter med barnen. 


Innehåll: 

  • Relationsstärkande kommunikation

  • Skärmar och barnhjärnan

  • Hållbar konfliktlösning 

  • Lek smart - främja utveckling och samarbete

 

Du kan läsa mer om föreläsarna, program och innehåll på www.barnens-basta.se 


 

BRA ATT VETA:
- När du bokat ska bekräftelse/biljetter automatiskt komma till din mail, men ibland kan de hamna i skräpposten eller studsa pga att de uppfattas som spam. Vi hjälper dig i så fall! 
- Om du har Swish rekommenderar vi varmt det som betalmetod, det underlättar mycket för oss.
- Platserna är onumrerade, så det gör inget om du och ditt sällskap bokar var och en för sig. 

- Av respekt för alla åhörare ber dig er att inte ta med ditt barn/bebis till föreläsningen. Om du vill veta mer hur vi tänkt kring detta (trots målguppen föräldrar) kan du gärna läsa det här. Tack på förhand! GRUPPRABATT! Vid gruppbokning om minst 4 biljetter i en och samma bokning erhåller ni 50 kr rabatt/biljett. Ange då koden GRUPP när du bokar. 

FÖRETAG! Vill ni boka som företag och betala med faktura gäller alltid ordinarie pris (395 kr) + moms 25%. Önskas detta är ni varmt välkomna att maila in beställningen och era fakturauppgifter till caroline@banklersbyra.se.

 

Turnéproducent och försäljningsansvarig är Banklers Byrå AB. Vid frågor kring ditt biljettköp eller liknande är du varmt välkommen att maila till ewa@banklersbyra.se.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Ordinarie biljett, inkl. serviceavgift

395,00 SEK

inkl. moms 25%

Dela