event-cover-image
Femdom - the training

Femdom - the training

Söndag, 18 april 2021 klockan 13:00

Sofias lokal, Erstag , stockholm

Femdomtraining på riktigt

Utveckla din inre CombatKali under våren

Lär dig ta din partner! 

Bygg ett starkt systerskap och nätverk för din kinky utveckling. Gräv fram din inre kraft och hitta dina olika feminina sidor och din feminina dominans. 

CombatKali kan vara en av dem, hon är en arketyp för kvinnan som vågar ta för sig och inte skyr några medel för att sätta omvärlden eller älskaren/-innan på plats. Många gånger en energi som lekkompisar och partners söker och som en del kvinnor har svårt att få fram.

Vi har alla olika färger inom oss och personliga drag och arketyper som vi kanske förtränger, förnekar eller kanske inte ens ser att vi har. Denna träning ger dig en chans att utforska och lära dig mer om dig själv tillsammans med andra kvinnor.

Vi träffas tre gånger under hösten och fördjupar oss i området Femdom – eller snarare tränar fram vår inre Kali och feminina superhjälte som kan vara en Dominatrix eller varför inte en magisk häxa.

Upplägget är en söndag och två vardagkvällar i Stockholm, med start den 18 april 13.00-19.00, sedan 28 april 18.00-21.00 och den 5 maj18.00-21.00​

Träningen är en kombination av Tantrisk BDSM – det jag kallar Tantrickink där allt från närvaroträning och självförtroende stärks. Den är en utveckling av introkursen i Femdom - Våga ta din man eller kvinna, som jag gett sedan 2013 minst en gång per termin. Femdom The training har jag gett två gånger tidigare.  

Vi kommer gå igenom arketyper och jobba med olika feminina energier. Vi kommer att utforska allt från Pain & Pleasure, Bondage, Tantricspanking, tantrisk andning och närvaroträning till så här hanterar man en strapon. Varje kväll kryddas med polaritet och inre kraftövningar i form av andning och närvaroträning för att hitta in i sig själv, sedan är det både teori o praktiska övningar. Gruppen av kvinnor som skapas blir också ditt stöd och support på din resa hem till dig själv och din inre kraft och kanske du hittar CombatKali inom dig.

Inga förkunskaper krävs och du gör så klart inget du inte själv har ett JA till. Säkert sunt och överenskommet gäller hela tiden.

Praktiska saker: Boka din plats före den 25 feb 2250 kr ink moms, därefter 2750 kr ink moms (en veckas kredit på fakturan...) Avbokning kan ske fram till 14 dagar före start, vi tar ut en adminavgift på 250 kr. Du kan självklart sälja vidare din plats till en väninna.

Fika o frukt serveras, behöver du äta något mer ta med det själv. 

Pga den pågående pandemin så vidar vi de säkerhetsrutiner vi behöver och självklart är du sjuk så stannar du hemma. Återbetalning (minus adminavgit) mot sjukintyg annars normala avbokningsregler gäller. Utbildningsverksamhet är ok både genomföra och deltaga i. 

Vid anmälan i bokningssystemet så kommer en faktura från Billogram på mailen, den kan fastna i spam eller liknande kolla att du fått den o betala den så snart som möjligt.

Frågor till info@xtas.nu eller 070-5274940

Vi håller till på Erstagatan på Södermalm (exakt adress får du efter anmälan)

Varmt välkommen vara med på resan

//Sofia

 

Om Sofia Cerne o Xtas

Hon har utbildat både individer och grupper inom BDSM sedan 2012. Före det jobbade hon mest med huvudet och coachade och ledde grupper in utveckling och utbildning framför allt inom entreprenörskap och hållbar utveckling. Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 och BDSM sedan 2009 så hon har lång erfarenhet inom området. Hon är en av grundarna och utbildarna på Tantramassageträningen Body Mind Soul. Hon har i princip utbildat och missionerat inom de områden hon varit engagerad i sedan 30 år tillbaka. Hon coachar och peppar individer att våga leka mer tantriskt inom de mer mörkare sidorna av sexualiteten.

 

Sagt om Sofia

”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare Polarityplay

"Kunnig och flexibel kursledare..." sagt av deltagare Tantrickink

"Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram."

"Det var skönt att träna Femdom med bara kvinnor" deltagare Femdom

"Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning."

Sofia är helt öppen med vad hon gör och har pratat om BDSM i både traditionell media som TV och lagt upp en del filmer på den egna Youtubekanalen

- Pratade om 50 Shades filmen 2015 i TV4s morgonsoffa

Tidigare har hon varit med i Aftonbladets wellness TV och haft smiskskola, samt gett dominanssession på Fråga Olle

 

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

2250,00 SEK

inkl. moms 25%

2250,00 SEK

inkl. moms 25%

Dela