Fasciatekniker (MMT) - Level I & II - Lower Body

Fasciatekniker (MMT) - Level I & II - Lower Body

Lördag, 3 mars 2018 klockan 09:00

Slottsskogsvallens idrottscentrum , Lars Israel Wahlmans Väg 32, Göteborg

Utbildningens syfte är att ge deltagarna nya idéer, inspiration och praktiska verktyg för behandling med olika myofasciella tekniker. Denna utbildning erbjuder nya / olika metoder och tekniker vid behandling av olika mjukdelsproblem. Vid behandling är det lätt att fastna i välkända, säkra metoder och tekniker. Utbildningen handlar om att bredda och fördjupa din repertoar av olika tekniker.

En viktig del i utbildningen är att förfina din palpationsförmåga - samt utveckla din kunskap om vilken soft tissue vävnad du arbetar med. Till skillnad från traditionella passiva behandlingsmetoder, erbjuder denna utbildning fräscha idéer mot mer aktiv myofasciell behandling. Vi ger dig variation av olika tekniker som kan användas i ditt dagliga arbete.

Innehållet i denna utbildning har inspirerats av ett antal pionjärer och experter på området, tex Art Riggs, Ida Rolf, Thomas Myers, Eric Dalton m.fl., som har använt manuella behandlingstekniker i flera decennier. Istället för att fokusera på en enda teknik eller metod, ger denna utbildning alternativa vägar och infallsvinklar i hanteringen av varje problem. Alla, som har inspirerats av innehållet i denna utbildning har haft en stark bakgrund inom Structural Integration. Detta kommer också återspegla de handgrepp och tekniker som används under kursen.

3.3.2018 - 09:00 - 10:30 Teori: Intro Fascia => OBS! Obligatoriskt för nya deltagare

3.3.2018 - 10:30 - 17:00 Fasciatekniker: Fot, knä, gluteus -områden
4.3.2018 - 09:00 - 16:00 Fasciatekniker: Adduktorer, höft och buk –områden

Max antal deltagare på utbildningen: 16 stycken

Instruktör:

iivo_blank_h250

Iivo Wegelius
Fysioterapeut & Bodytech instructor

Finsk fysioterapeut, som har bott i Sverige de senaste 18 åren

 

Bokningstyp Pris Antal

Fasciatekniker - 2 dagar

3690,00 SEK

inkl. moms 6%

Alla priser inklusive moms

Dela