Facebookgrupper

Fredag, 29 november 2019 klockan 07:30

Uppsala Konsert och Kongress, Vaksalagatan 1, UPPSALA

Välkommen till en frukostföreläsning om arbetet med Facebookgrupper och användargenererat innehåll den 29 november.

Facebooks senaste algoritmförändringar har ökat behovet av att hitta andra informationskanaler än bara sitt eget flöde. Grupper är ett exempel som har premierats i större utsträckning sedan en tid.

Upsala Nya Tidning har ytterst framgångsrikt breddat sin egen nyhetsrapportering med grupper där medlemmarna själva kan skapa innehåll. Grupper som UNT sopkollen, sommarkollen, cykelkollen, klimatkollen men framför allt UNT pendlingskollen, som utsågs till en av världens fem bästa initiativ inom sociala medier under 2018, har gett väldigt bra respons hos användarna.

Jens Pettersson är redaktionschef på Upsala Nya Tidning och beskriver arbetet med UNT pendlingskollen som ”en enormt bra resurs för att skildra pendlarnas vardagsliv och vedermödor”. Han kommer på föreläsningen att prata om varför det är viktigt att bjuda in användarna till interaktion, och hur man kan skapa superlokal och relevant journalistik i tätt samarbete med läsarna.

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

 

Välkomna!

 

Villkor för avanmälan

Om du inte kan komma, avboka din plats via länken i anmälningsmailet senast 48 timmar innan eventet. Vi debiterar en no-show-avgift på 200 kr för de som inte har avanmält sig och inte checkat in hos vår representant på eventet. Genom att boka deltagande godkänner du detta villkor.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Medlem

0,00 SEK

Partner medlem

0,00 SEK

Icke medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Gästkort

0,00 SEK