Expeditionen - att lösa en gåta

Fredagen den 25 oktober gästar Bea Uusma Företagsmötet: 

I snart tjugo års tid har Bea Uusma försökt knäcka den medicinska deckargåtan om vad som hände med Andrée-expeditionen. Varför dog expeditionsmedlemmarna på Vitön i oktober 1897, trots att de hade varma kläder, mat för hela vintern, lådvis med ammunition och tre fungerande gevär?

Bea Uusma, läkare och författare, har tilldelats Augustpriset i fackboksklassen för boken Expeditionen. Hon har vunnit lyssnarnas pris för bästa sommarprat i Sveriges Radios P1.

Bea berättar om arbetet bakom den Augustprisbelönade boken Expeditionenmen också om vad som hänt sedan boken gavs ut. Nya föremål från Andrée-expeditionen har dykt upp, vilket kan ge helt nya ledtrådar till gåtans lösning.

Mer om Bea Uusma

 

Kom ihåg!
Biljetter beställs direkt via Företagsmötets hemsida och säljs fram till och med kl 12:00 den 24 oktober. Medlemsskapet är inte personligt därför kan du som får informationen skickad till dig via mejl låta en kollega gå istället om du har förhinder. Är du inte medlem idag men funderar på att bli medlem - passa på att gå som gäst och träffa andra som vill nätverka och lyssna på bra föredrag.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Medlem

0,00 SEK

Gäst

350,00 SEK

exkl. moms 25%