event-cover-image
En antologi av 17 kvinnor

En antologi av 17 kvinnor

Den här antologin har tagit sig an den stora uppgiften att sprida ljus och förståelse över begreppet ”feminint ledarskap”. Ett begrepp som ligger i tiden, som det talas om, som väcker hopp och provocerar, men som få vet vad det betyder och än mindre hur det kan användas praktiskt. Så varför inte ge ordet till ledarna själva?

I 16 kapitel berättar 17 kvinnliga ledare om sin personliga resa och insikt i feminint ledarskap. Vi är globala affärskvinnor, konstnärer, poeter, storföretagsledare, entreprenörer, designers, terapeuter och andliga ledare. Vi är spridda över hela Sverige och även internationellt. Vi har vandrat olika vägar, genom olika branscher, med olika drivkrafter och mål. Vi är i olika åldrar och på olika platser i livet. Vi har lärt på olika sätt och uttrycker oss på olika sätt. Men vi har alla anlänt till samma plats och vi är alla här för att tillsammans ge vidare denna facettslipade diamant till dig som läsare: förmågan att Famna Feminint Ledarskap.

Famna Feminint Ledarskap bör läsas av alla, oavsett kön då vi alla har både den Feminina aspekten och den Maskulina aspekten inom oss, Yin och Yang. Båda aspekterna behövs för att skapa den balans som så många av oss saknar i livet.

Denna bok inspirerar, medvetandegör och lyfter fram vikten av det Feminina Ledarskapet, för att skapa balans och harmoni.

I ett samhälle där fler och fler blir sjuka av stress, utbrändhet och depression är det tydligt att det finns många obalanser. Vi lever ohållbart, både i oss själva, och i förhållande till vår omgivning samt planeten som vi alla bor på. Förändring är nödvändig! "Famna" syftar till att väcka medvetenhet, skapa debatt, bidra till expansion om en ökad förståelse för att det är dags för ett nytt Ledarskap, den nya tidens Ledarskap oavsett kön.

Det gamla sättet att leda är inte hållbart, för individen, för samhället, för planeten. Förändring av Ledarskap, och bilden av Ledarskap behöver kompletteras och utvecklas. Denna bok skapar insikter om detta.

Sagt om "Famna"

"I fredags kom mitt bokex Famna Feminint Ledarskap med posten. ...kände omg hur den talade till mig 🙏Är nu inne på andra kapitlet. Går på känslan, vems kapitel lockar? Jag bara älskar boken. Är så glad att jag löd hjärtats röst och köpte den (köpte 2 faktiskt, ska ge bort en🥰 till en fantastisk magisk kvinna och vän) Vacker bok. Omslaget är fantastiskt! Fina kapitel...det KÄNNS utanpå att dess energier är goda❤️Ser fram emot resten av läsningen...men vill skynda långsamt med denna. Läsa. Smälta. Landa😍" ------

"Tack för en fantastisk bok! Den är full av så mycket Kärlek, visdom, healing och inspiration. Den är som en skattkista, med varje kapitel som en underbar juvel att beröras av, inspireras av, med nytt språk, nya insikter samt vackert delade erfarenheter. Ditt kapitel satte ord på så mycket som jag ej förstått, eller sett sammanhanget av tidigare. Oerhört fascinerande. Jag rekommenderar varmt denna bok till alla som är intresserade av ledarskap, personlig utveckling och mänskliga relationer. Årets bästa bok för mig!"

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

320,00 SEK

inkl. moms 6%
Frakt inkluderat!

Dela