event-cover-image

Deltagare Forum Jämställdhet 2022

Tisdag 8 februari 2022, klockan 10:00

Stockholm City Conference Center , Barnhusgatan 12-14, Stockholm

Om Forum Jämställdhet 2022

Forum Jämställdhet är Sveriges största jämställdhetskonferens. Vi lockar chefer, förtroendevalda och experter från offentlig och privat sektor. Få inspiration, fördjupa din kunskap och utveckla ditt nätverk. Fördjupande seminarier och interaktiva verkstäder ger dig verktyg att skapa bättre och mer jämställda verksamheter. Välkommen till Stockholm den 8-9 februari 2022.

Betalnings- och avbokningsvillkor

  • Bokningen är bindande men kan överlåtas till annan deltagare utan extra kostnad genom skriftlig anmälan till info@forumjamstalldhet.se
  • Forum Jämställdhet står redo att anpassa konferensen efter förutsättningarna under pandemin. Den biljett du köpt kommer vara giltig oavsett i vilken form konferensen genomförs.

  • Anmälan faktureras automatiskt via fakturaföretaget Billogram via e-post vid mottagen bokning.
  • Om ni önskar e-faktura, så välj i nästa steg alternativet Använd EDI-faktura och fyll i ert PEPPOL-id/GLN-nummer, organisationsnummer, EDI-operator och referens.
  • Observera! Önskar ni e-faktura ska ni i fältet där ni anger PEPPOL-id/GLN-nummer endast ange ett av alternativen, antingen PEPPOL-id eller GLN-nummer. Annars går inte bokningen igenom.

Hotell
Observera att deltagare själva bokar och bekostar boende. Se till att boka hotell i Stockholm så fort du bokat deltagarbiljett, senast den 30 november. Här hittar du en lista över reserverade hotell. Glöm inte att uppge den bokningskod eller boka via den länk som står angiven i listan över reserverade hotell för att boka konferensens reserverade rum.

Stockholms stads förprogram den 7 februari
Nästa års värd, Stockholms stad, bjuder in till ett eget kostnadsfritt förprogram för Forum Jämställdhets deltagare redan på eftermiddagen och kvällen den 7 februari. Anmälan till förprogrammet är öppen och går att hitta här. Först till kvarn gäller för platserna. Observera att du måste vara anmäld till konferensen för att anmäla dig till förprogrammet.

Middag och kvällsprogram den 8 februari
Kvällen den 8 februari finns det möjlighet för deltagare att mot en kostnad om 250 kr exkl. moms delta vid ett mingel med underhållning som arrangeras av Stockholms stad i Blå Hallen. Här koras också vinnaren av Svenska Jämställdhetspriset 2022. Bokning görs separat här.

Grupprabatt 15 eller fler deltagare
Är ni 15 eller fler personer erbjuder vi er en grupprabatt om 10 procent. Kontakta oss på info@forumjamstalldhet.se för att få en rabattkod!  

Föreläsningar och seminarier i olika spår
Forum Jämställdhets ordinarie program består av föreläsningar och seminarier som delvis pågår samtidigt. Du väljer på plats vilka seminarier och föreläsningar som du vill gå på.

Metodverkstäder
Forum Jämställdhet erbjuder också ett antal interaktiva metodverkstäder där du arbetar praktiskt med olika lösningar, modeller och metoder. Antalet platser på verkstäderna är begränsade. För att kunna delta måste du därför anmäla intresse i förväg. I december kommer vi att skicka information till deltagare via e-post om vilka verkstäder som erbjuds samt hur och när du anmäler dig. Anmälan kommer göras individuellt.

I deltagaravgiften 4 600 kronor (exklusive moms) ingår:

  • Program med 40 seminarier, föreläsningar och metodverkstäder. Ett hundratal talare medverkar.
  • Stockholms stads förprogram den 7 februari. Föranmälan krävs.
  • Interaktiv utställning där ett 30-tal aktörer delar med sig av sitt jämställdhetsarbete.
  • Lunch och fika båda dagar.
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

4600,00 SEK