Om Forum Jämställdhet 2021

Forum Jämställdhet är Sveriges största jämställdhetskonferens. Vi lockar årligen chefer, förtroendevalda och experter från offentlig och privat sektor. Få inspiration, fördjupa din kunskap och utveckla ditt nätverk. Fördjupande seminarier och interaktiva metodverkstäder ger dig verktyg att skapa bättre och mer jämställda verksamheter. Välkommen till Forum Jämställdhet den 2 & 3 februari 2021!

Hur påverkas genomförandet av konferensen av Covid-19? Läs mer om det här. Forum Jämställdhet 2021 kommer inte att ställas in. Vi står redo att anpassa konfernsen utefter förutsättningarna. I det fall hela eller delar av konferensen blir digital kommer vi att erbjuda en fullvärdig konferensupplevelse. Läs mer om avbokningsvillkor nedan:

Betalnings- och avbokningsvillkor

  • Bokningen är bindande men kan överlåtas till annan deltagare utan extra kostnad genom skriftlig anmälan till info@forumjamstalldhet.se
  • Forum Jämställdhet står redo att anpassa konferensen efter förutsättningarna. Den biljett du köpt kommer vara giltig oavsett i vilken form konferensen genomförs.

  • Anmälan faktureras automatiskt via fakturaföretaget Billogram via e-post vid mottagen bokning.
  • Om ni önskar e-faktura, så välj i nästa steg alternativet Använd EDI-faktura och fyll i ert PEPPOL-id/GLN-nummer, organisationsnummer, EDI-operator och referens.
  • Anmäler du dig som privatperson? Läs mer här.

Hotell
Observera att deltagare själva bokar och bekostar boende. Vi rekommenderar att du som behöver hotell i Stockholm bojar det samtidigt som du anmäler dig till konferensen. Boka innan den 1 november, då obokade rum släpps. Här hittar du en lista över reserverade hotell. Det går bra att boka hotellen per länk, telefon eller mejl, glöm inte att uppge den bokningskod som står angiven i listan över reserverade hotell för att boka konferensens reserverade rum.

Stockholms stads förprogram 1 februari och middag 2 februari
Information och anmälan presenteras via Forum Jämställdhets hemsida framöver.

Grupprabatt 15 eller fler deltagare
Är ni 15 eller fler personer erbjuder vi er en grupprabatt om 10 procent. Kontakta oss på info@forumjamstalldhet.se för att få en rabattkod!  

Föreläsningar och seminarier i olika spår
Forum Jämställdhets ordinarie program består av föreläsningar och seminarier som delvis pågår samtidigt. Du väljer på plats vilka seminarier och föreläsningar som du vill gå på.

Metodverkstäder
Forum Jämställdhet erbjuder också ett antal interaktiva metodverkstäder där du arbetar praktiskt med olika lösningar, modeller och metoder. Antalet platser på verkstäderna är begränsade. För att kunna delta måste du därför anmäla intresse i förväg. I december kommer vi att skicka information till deltagare via e-post om vilka verkstäder som erbjuds samt hur och när du anmäler dig. Anmälan kommer göras individuellt.

I deltagaravgifter 3 900kr (exklusive moms) ingår:

  • Program med 30 seminarier, föreläsningar och metodverkstäder. Ett hundratal talare medverkar.

  • Ett förprogram kvällen den 1 februari som arrangeras av Stockholms stad.

  • Interaktiv utställning där ett 30-tal aktörer delar med sig av sitt jämställdhetsarbete.

  • Lunch och fika båda dagar. 

Fotografering och filmning
Vi dokumenterar konferensen via stillbilder och film som kan komma att användas på Forum Jämställdhets hemsida och sociala medier. Om du är med på bild och vill att bilden ska tas bort kan du kontakta info@forumjamstalldhet.se. Om du inte vill vara med på bild tar du ett rött deltagarband när du kommer till konferensen.

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Deltagare Early Bird

3900,00 SEK

exkl. moms 25%