Om Forum Jämställdhet 2021

Forum Jämställdhet är Sveriges största jämställdhetskonferens. Vi lockar årligen chefer, förtroendevalda och experter från offentlig och privat sektor. Få inspiration, fördjupa din kunskap och utveckla ditt nätverk. Fördjupande seminarier och interaktiva metodverkstäder ger dig verktyg att skapa bättre och mer jämställda verksamheter. Den 2-3 februari 2021 genomförs konferensen digitalt!

I deltagaravgiften  4150 kronor (exklusive moms) ingår:

  • Program med 30 seminarier, föreläsningar och metodverkstäder. Ett hundratal talare medverkar.
  • Interaktiv utställning där aktörer delar med sig av sitt jämställdhetsarbete.
  • En personlig profil till konferensens digitala plattform, som möjliggör det för dig som deltagare att på ett enkelt sätt kunna ha egna möten, utbyta kontakter och nätverka med andra deltagare, utställare och talare.

Betalnings- och avbokningsvillkor

  • Bokningen är bindande men kan överlåtas till annan deltagare utan extra kostnad genom skriftlig anmälan till info@forumjamstalldhet.se
  • Forum Jämställdhet står redo att anpassa konferensen efter förutsättningarna. Den biljett du köpt kommer vara giltig oavsett i vilken form konferensen genomförs.

  • Anmälan faktureras automatiskt via fakturaföretaget Billogram via e-post vid mottagen bokning.
  • Om ni önskar e-faktura, så välj i nästa steg alternativet Använd EDI-faktura och fyll i ert PEPPOL-id/GLN-nummer, organisationsnummer, EDI-operator och referens.
  • Observera! Önskar ni e-faktura ska ni i fältet där ni anger PEPPOL-id/GLN-nummer endast ange ett av alternativen, antingen PEPPOL-id eller GLN-nummer. Annars går inte bokningen igenom.
  • Anmäler du dig som privatperson? Läs mer här.

Grupprabatt 15 eller fler deltagare
Är ni 15 eller fler personer erbjuder vi er en grupprabatt om 10 procent. Kontakta oss på info@forumjamstalldhet.se för att få en rabattkod innan ni anmäler er!

Deltagarbiljetten är personlig
Deltagarbiljetten till Forum Jämställdhet är personligt, även när konferensen genomförs i digitalt format. Konferensen genomförs via en digital plattform där varje deltagare får en personlig inloggning och profil för att kunna medverka i seminarier och metodverkstäder, nätverka, ha möten och utbyta kontakter med andra deltagare, utställare och talare. Det går tyvärr inte att dela på biljetten. Även av säkerhetsskäl är det viktigt att inloggningsuppgifterna förblir personliga och inte delas av flera, bl.a. för att skydda konferensen från obehöriga deltagare så som virus.

Föreläsningar och seminarier i olika spår
Forum Jämställdhets ordinarie program består av föreläsningar och seminarier som delvis pågår samtidigt. Du väljer på plats vilka seminarier och föreläsningar som du vill gå på.

Metodverkstäder
Forum Jämställdhet erbjuder också ett antal interaktiva metodverkstäder där du arbetar praktiskt med olika lösningar, modeller och metoder. Antalet platser på verkstäderna är begränsade. För att kunna delta måste du därför anmäla intresse i förväg. I december kommer vi att skicka information till deltagare via e-post om vilka verkstäder som erbjuds samt hur och när du anmäler dig. Anmälan kommer göras individuellt.

Fotografering och filmning
Vi dokumenterar konferensen via stillbilder och film som kan komma att användas på Forum Jämställdhets hemsida och sociala medier. Om du är med på bild och vill att bilden ska tas bort kan du kontakta info@forumjamstalldhet.se. Om du inte vill vara med på bild tar du ett rött deltagarband när du kommer till konferensen.

Hur påverkas konferensen av Covid-19?
Läs mer om det här. 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

4150,00 SEK

exkl. moms 25%