Deltagare Forum Jämställdhet 2020

Onsdag, 5 februari 2020 klockan 09:00

Elmia, Elmiavägen 15, JÖNKÖPING

Om Forum Jämställdhet 2020

Forum Jämställdhet är Sveriges största jämställdhetskonferens. Vi lockar chefer, förtroendevalda och experter från offentlig och privat sektor. Få inspiration, fördjupa din kunskap och utveckla ditt nätverk. Fördjupande seminarier och interaktiva verkstäder ger dig verktyg att skapa bättre och mer jämställda verksamheter. Välkommen till Jönköping 5 till 6 februari 2020!

Betalnings- och avbokningsvillkor

  • Bokningen är bindande men kan överlåtas till annan deltagare utan extra kostnad genom skriftlig anmälan till info@forumjamstalldhet.se
  • Anmälan faktureras automatiskt via fakturaföretaget Billogram via e-post vid mottagen bokning. 

Behöver ni att vi skickar e-faktura?
Vid anmälan till Forum Jämställdhet skickas automatiskt en pdf-faktura via Billogram till den e-postadress som anges i fakturauppgifterna i anmälan. För att vi också ska kunna skicka fakturan som e-faktura till er organisation är det viktigt att ni direkt efter anmälan kontaktar info@forumjamstalldhet.se med information om elektroniska fakturor för leverantörer.

Hotell
Observera att deltagare själva bokar och bekostar boende. Se till att boka hotell i Jönköping så fort du bokat deltagarbiljett, senast den 30 november! Här hittar du lista över reserverade hotell. Ring gärna hotellen och glöm ej att uppge den bokningskod som står angiven i listan över reserverade hotell för att boka konferensens reserverade rum.

Middag och kvällsprogram 5 februari
Kvällen den 5 februari finns möjlighet för deltagare att mot en kostnad delta vid ett mingel med underhållning som arrangeras av Jönköpings kommun och Region Jönköpings län. Bokning görs här.

Till och från konferensen
Deltagare vid Forum Jämställdhet åker gratis kollektivt via Jönköpings Länstrafik. Anmälan som deltagare innebär att du godkänner att vi delar mailadress och telefonnummer med Destination Jönköping och Jönköpings Länstrafik, för att du ska kunna få tillgång till information om hur du tar del av bussbiljetter.

Grupprabatt 15 eller fler deltagare
Är ni 15 eller fler personer erbjuder vi er en grupprabatt om 10 procent. Kontakta oss på info@forumjamstalldhet.se för att få en rabattkod!  

Föreläsningar och seminarier i olika spår
Forum Jämställdhets ordinarie program består av föreläsningar och seminarier som delvis pågår samtidigt. Du väljer på plats vilka seminarier och föreläsningar som du vill gå på.

Metodverkstäder
Forum Jämställdhet erbjuder också ett antal interaktiva metodverkstäder där du arbetar praktiskt med olika lösningar, modeller och metoder. Antalet platser på verkstäderna är begränsade. För att kunna delta måste du därför anmäla intresse i förväg. I december kommer vi att skicka information till deltagare via e-post om vilka verkstäder som erbjuds samt hur och när du anmäler dig. Anmälan kommer göras individuellt.

I deltagaravgiften 4 600 kronor (exklusive moms) ingår:

  • Program med 30 seminarier, föreläsningar och metodverkstäder. Ett hundratal talare medverkar.
  • Öppet program med ett 50-tal programpunkter som visar upp jämställdhetsarbetet i Jönköping.
  • Interaktiv utställning där ett 30-tal aktörer delar med sig av sitt jämställdhetsarbete.
  • Lunch och fika båda dagar.

 

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Deltagare

4600,00 SEK

exkl. moms 25%
Få kvar