Dansa på Deadline

Fredag, 14 december 2018 klockan 07:30

Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg 1, UPPSALA

Skjuta upp, prokrastinera, göra det i morgon...

De allra flesta väntar gärna minst en dag med att ta tag i det som egentligen borde fixas direkt. Först när vi närmar oss sista minuten får vi upp tempot på allvar och under sista femtedelen av den tid vi har på oss gör vi större delen av en viss uppgift. Hur kommer det sig?

Alexander Rozental är legitimerad psykolog och doktor i psykologi vid Karolinska institutet. Han håller utbildningar för såväl privatpersoner som psykologer om teori och behandling av prokrastinering. Nu kommer han och håller en föreläsning för oss om hur vi kan bli bättre på att inte prokrastinera.

Alexander kommer under föreläsningen ge en vetenskaplig förklaring till varför vi skjuter upp saker och hur vi kan göra för att förändra vårt beteende. Utgångspunkten är forskning inom beteendeekonomi, kognitiv neurovetenskap och inlärningspsykologi.

Du har på föreläsningen också möjlighet att köpa boken ”Dansa på deadline” som riktar sig till dig som har svårt att ta tag i saker, som vill veta varför du prokrastinerar och vill ändra detta mönster eller som vill få någon annan att komma till skott.

Varmt välkomna!

Bokningstyp Pris Antal

Medlem

0,00 SEK

Partner medlem

0,00 SEK

Icke medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Gästkort

0,00 SEK

Alla priser inklusive moms