Certifiering i Mikrobiomtest

Certifiering i Mikrobiomtest

Fredag, 1 februari 2019 klockan 10:00

Elite Palace Hotel , Sankt Eriksgatan 115, Stockholm

Allt vi gör påverkar vårt mikrobiom, våra vänner, bakterierna i tarmarna. Ett balanserat mikrobiom är avgörande för att vår kropp ska fungera optimalt. Forskningen hittar fortfarande nya samband mellan hälsa - sjukdom och våra bakterier. I en värld av konserveringsmedel i livsmedel, klor i dricksvatten, droger, stress och mycket mer påverkas vårt mikrobiom negativt, det blir mer och mer relevant och viktigt att identifiera bakterierna så att vi kan erbjuda rätt stimuli och skapa balans.

 

► Syfte:


Du får verktyg, kunskap och behandlingsmallar för att balansera mikrobiomet, du lär dig också att läsa och tolka testresultatet. Vid slutet av dagen görs ett svarstest som lämnas in för godkännande och därefter får du ett certifieringsbevis för testtagningen.

 

► För vem:


Näringsterapeuter, kroppsterapeuter, hälsokostpersonal och övriga som arbetar med hälsa, viss förkunskap krävs i näringslära och basmedicin.


Behörighetskrav: Basmedicin, närings- och cellära via ForumAcademia eller förkunskaper som bedöms som likvärdiga. Är du osäker vänligen kontakta oss på utbildning@alpha-plus.se.

 

► Tid och datum:


När: 1 februari 2019
Tid: kl 10-18

 

► Övrigt:

Gör en egen test innan kursen! Mikrobiom-testet kostar 2600 SEK. 

Testerna görs senast den 21 Dec 2018 för att du skall hinna få dem till kursstarten beställ testet direkt via: EU BioTeck - Linda Rahbek, linda@eubiotek.net, Tlf.: +47 63 97 69 90.

Detta krävs för att bli certifierad i testning av mikrobiom:
För att bli certifierad görs ett enkelt svarstest i slutet av kursdagen. Det krävs 70% rätt för att bli godkänd.

Kursmaterial och provsmakning av Alpha Plus produkter samt kaffe, te och ekologisk frukt ingår i priset. Lunch ingår ej.

 


Föreläsaren:

Linda Rahbek är naturläkare och näringsterapeut från Norge som har specialiserat sig på födoämnesintoleranser under mer än 10 år. Hon har arbetat med egen klinik och är nu ansvarig för EU-Bioteks verksamhet i Skandinavien sedan många år tillbaka.

Bokningstyp Pris Antal

Stockholm 1 februari

1400,00 SEK

exkl. moms 25%
Få kvar

Alla priser exklusive moms

Dela