Certifiering i födoämnesintolerans

Certifiering i födoämnesintolerans

Lördag, 24 mars 2018 klockan 10:00

Citykonferensen Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm

OBS! NYTT DATUM

Födoämnesintoleranserna ökar stort och många människor går runt med intoleranser utan att veta om det. För att kroppen ska kunna läka ut inflammationer och läka sin tarm krävs det att man tar reda på vad som skapar en immunreaktion. I denna tvådagars kurs som hålls av Linda Rahbek från EU-Biotek i Norge, får du verktyg, kunskap och strategier för läkning av födoämnesintoleranser. Certifieringsprovet skriver du i lugn och ro på hemmaplan. 

 

► Kursens innehåll


  • Vad är det som gör att födoämnesintoleranser uppstår?
  • Hur behandlar vi födoämnestintoleranser?
  • Hur kan vi testa och tolka testresultaten?
  • Hur återintoducerar vi maten igen?

 

► Syfte


Få kunskap om mekanismerna bakom födoämnesintoleranser. Förstå testresultat på födoämnestester och när det är relevant att göra dessa tester och hur man reintroducerar maten igen.

 

► För vem:


Näringsterapeuter, kroppsterapeuter, hälsokostpersonal och övriga som arbetar med hälsa, viss förkunskap krävs i näringslära och basmedicin.


Behörighetskrav: Basmedicin, närings- och cellära via ForumAcademia eller förkunskaper som bedöms som likvärdiga. Är du osäker vänligen kontakta oss på utbildning@alpha-plus.se.

 

► Tid och datum:


24-25 mars 2017

  • Lördag 24 mars kl 10-18
  • Söndag 25 mars kl 9-16

 

► Övrigt:


Detta krävs för att bli certifierad i födoämnesintoleranser:
Avklarat skriftligt prov med minst 70% rätt. Provet skrivs i efterhand och rättas sedan av Linda Rahbek. Certifikat skickas ut efter godkännande av Linda Rahbek.

Kursmaterial och provsmakning av Alpha Plus produkter samt kaffe, te och ekologisk frukt ingår i priset.  Lunch ingår ej.

 


Föreläsaren:

Linda Rahbek är naturläkare och näringsterapeut från Norge som har specialiserat sig på födoämnesintoleranser under mer än 10 år. Hon har arbetat med egen klinik och är nu ansvarig för EU-Bioteks verksamhet i Skandinavien sedan många år tillbaka.

Bokningstyp Pris Antal

Bokningstyp 1

2400,00 SEK

exkl. moms 25%

Alla priser exklusive moms

Dela