Certifiering gentester hälsa, hormon och sport

Certifiering gentester hälsa, hormon och sport

Fredag, 26 januari 2018 klockan 10:00

Citykonferensen Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm

Nu kör vi en repris på denna efterfrågade kurs om  våra gener och genavvikelser! 

Mer och mer forskning stödjer det faktum att våra gener, och hur de reagerar på vår miljö, påverkas av hur vi kan optimera vår hälsa och välbefinnande. Nordic Laboratories DNAlife ™ erbjuder ett utbud av genetiska tester som kan hjälpa terapeuter att individanpassa sina patienters framsteg. De har utvecklat ett certifieringsprogram, som syftar till att ge kliniker och terapeuter kunskaper och verktyg, för hur man bäst kan använda och tolka dessa genetiska tester.

DNALife Certifiering

Syfte med kursen

Hur man använder genetiska tester i praktiken och förstår vilka tester som är relevanta - 
när och till vem, samt tolkning av labbtester.

Ny intressant kunskap om genetik, epigenetik och nutrigenomik. Utveckling av specifika kostplaner som stöder individens genetik. Hur man skräddarsyr individuella och  förebyggande livsstilsprogram. 

Certifikat utfärdas efter genomgången utbildning.

Dag 1:  DNA-hälsa

Testet DNA-hälsa riktar sig primärt till människor som önskar att optimera sin generella hälsa. Testet ger en inblick i vilka näringsämnen och livsstilsstrategier personen bör vara extra uppmärksam på, med hänsyn till att uppnå en god hälsa.

Dag 2: DNA-östrogen och DNA-kosthållning

Laboratorieanalysen DNA-kosthållning riktar sig primärt till människor som har problem med viktminskning och viktkontroll. Testet är särskilt relevant för personer som anar att de kan ha en genetisk fördisposition för övervikt.

DNA-östrogen ger information om genvariationer i relation til risk för utveckling av bestämda cancertyper som bröst- och prostatacancer.

Dag 3: DNA-Sport

DNA-sport riktar sig til personer aktiva inom sport, både professionella och motionärer, som vill ha hjälp med hur de på bästa sätt kan utnyttja sina genetiska potential.

 

För vem: Näringsterapeuter, funktionsmedicinare, läkare och andra med basmedicinsk och
funktionsmedicinsk utbildning.

 

Umahro Cadogan

Umahro är nutritionist med specialitet inom funktionsmedicin, genetik, gastronomi, hälsa och prestanda och han har skrivit ett flertal kok- och hälsoböcker. Med sin omfattande kunskap om genetik och med ett funktionsmedicin perspektiv, har Umahro varit delaktig i att utveckla gentester med DNALife profiler.

 

Stockholm 26-28 januari 2018, Föreläsning och material är på engelska!

Tid: fredag 10 – 17, lördag 09 – 17, söndag 09 – 16. 

Pris: 3 900 kr exkl. moms. Inkl. hälsosamt fika (lunch ingår ej). I priset ingår ett  DNA-test – värde 245 euro! Om du vill repetera är kostnaden 1 500 kr exkl. testet.

 

Bokningstyp Pris Antal

Stockholm 26-28 januari

3900,00 SEK

exkl. moms 25%

Alla priser exklusive moms