Magnet
Webbkursverkstan – Bygg din webbkurs med oss

Webbkursverkstan – Bygg din webbkurs med oss

Tisdag, 21 november 2017 klockan 16:00

Bygg din webbkurs med hjärtats kraft – hösten 2017 (Portugal 21-26 november), Penafiel, Portugal

 

Kom igång eller bli klar med din webbkurs – fly novembermörkret och res med oss till solvarma Portugal! 

 

Är du en kvinnlig företagare som vill ta ditt företagande till en friare nivå? Har du tröttnat på det gamla sättet att driva företag? Vill du nå ut till många fler – utan att behöva jobba mer?

 

Vill du hjälpa andra med hjälp av en egen vinnande webbkurs? En webbkurs som vinner dina kurstagares hjärtan? 

 

Då är du välkommen att följa med oss till en underskön plats där du får tema-workshops, stöd och gott om arbetsro. 

 

 

 

Från den 21 till den 26 november – tillsammans med en handfull andra dedikerade kvinnliga företagare – får du chansen att använda tid och energi till dig själv, ditt företag och din webbkurs. 

 

Vi kommer att bo i ett vackert hus, beläget vid vatten intill en rofull dal utanför Porto och vi kommer att använda floden, naturen och huset för att nå längre in i oss själva. 

 

 

 

Under vistelsen bjuder vi på handledda workshops och gott om produktionstid varvat med guidade reflektioner och meditationer. Allt för att du ska hitta rätt avstamp och riktning för att komma igång – eller att bli klar – med just din digitala lärprodukt.

 

Du kommer också att få egentid och avkoppling, med gemensamma nyttiga och närande måltider vid floden, promenader och avspänt umgänge tillsammans med andra företagare som bär på samma önskan som du – att nå ut med sin kunskap och få ett friare liv med hjälp av en webbkurs och ett mer helhjärtat företagande.

 

 

EN VANLIG DAG: 

7.00 (Praktisk tystnad) enkel yoga, meditation eller promenad

8.30 (Praktisk tystnad) Mix/RAW frukost

9.30 Temaworkshop del 1

12.30 Sopplunch med bröd

Egen tid

15.00 Temaworkshop del 2/eller eget arbete

18.30 Middag

Egen tid

 

 

VI DELAR ETT HEM

Huset är ett privat hem och antalet sängplatser är därför begränsat. Den privata hemmiljön bidrar till att skapa relationer för livet då vi arbetar, äter och sover nära. 

Precis som i ett hem samskapar vi delar av det praktiska (räkna med c:a 30 minuter/dag/person). 

 

 

Vi tror nämligen att det är dags för ett nytt företagande. Ett företagande som går inifrån och ut. Som är mer inlyssnande och integrerat. Ett företagande som kommer att hålla länge. HÄMTA KRAFTEN INIFRÅN – OCH GÅ SEDAN UTÅT

Alla workshops har ett tema och det finns alltid utrymme för frågor, tystnad, reflektion, samtal och feedback.

 

"Gå inåt för att sedan gå utåt" kommer prägla allt vi gör och du får möjlighet att gå in i dig själv och förfina viktiga frågeställningar som: "Vad vill du dela med dig av till världen?"  "Hur vill du uttrycka ditt budskap?", "Vilka kanaler passar dig och ditt syfte?".

 

TILL EXEMPEL KOMMER DU ATT: 

> skriva på ditt kursmanus

> formulera övningar till din kurs

> filma kursfilmer

> redigera filmer

> paketera och prissätta din webbkurs

> urskilja verktyg för en fortsatt effektiv kursproduktion

> utforma en roadmap för din kommande lansering

 

Men du kommer att få så mycket mer än bara en workation några dagar i Portugal – det här är en kurs-resa som kommer att ge färg under hela hösten och ge avstamp och riktning under många år framåt. Vi hoppas och tror att det blir en djupt transformerande höst som kommer att generera genomgripande resultat i ditt liv, din verksamhet och ditt nätverk.

Och inte minst, har kommit igång eller blivit klar med din nya digitala lärprodukt som kommer att vinna dina kunders hjärtan och ge dig själv ett friare liv. 

 

 

Detta ingår: 

> ett förberedande webbkurskitt (värde 2 900 kr) som du studerar innan. 

> 5 nätter i delat rum (värde 2 500 kr)

> 5 frukost, lunch och middag (värde 1 250 kr)

> 5 workshops med handledning (värde 12 500 kr) 

> guidade meditationer och fördjupningsövningar

> Gott om egentid 

> Två avstämningsträffar online före och efter resan (värde 2000 kr). 

 

Hör Karin berätta kort om resan här.

Se inspirationsfilmen här.

 

ANSÖK SÅ HÄR:

Fyll i meningarna och skicka svaren till ella@courseitmatters.se:

1. Idag är jag verksam inom ämnesområdet...

2. Min målgrupp är...

3. Det här vill jag uppnå med kursdagarna...

4. På en skala från 1-10 är jag så här motiverad att delta.

 

I samband med att vi godkänt din ansökan kan du boka flyget till Portugal. (Du kan välja mellan att flyga till Porto eller Lissabon. Väljer du Lissabon måste du också åka tåg till Porto, Penafiel.) Flyg och transfer ingår inte. Resan återbetals inte vid Force majeur.  Meddela oss om du önskar dela upp betalningen.

 

Dina kursledare

 

Ella I Hellgren, Course it Matters

Ella är prisvinnande konceptutvecklare och digital pedagog. Hon har skrivit elearningutbildningar till ett 50-tal stora bolag som till exempel Systembolaget, Skanska, PwC, Försäkringskassan, Domstolsverket och nu senast Naturvårdsverket, Riksantikvarieämbetet och TV 4. Sedan 2012 driver hon Course it matters där hon hjälper det ägarledda kunskapsföretaget att få ett friare liv genom att paketera sin kunskap till webben – IKEA style.

 Privat har Ella gått en mängd olika kurser inom personlig/andlig utveckling och är utbildad energihealer. www.courseitmatters.se

 

 

Karin Wells, Butterflying Today

Karin driver sitt företag Butterflying Today med både hjärna och hjärta där hon användera hela sin samlade erfarenhet och kompetens. 47 års livserfarenhet (bland annat som fembarnsmamma), 25 års arbetslivserfarenhet i entreprenörsföretag, många års ledningsgruppsarbete samt utbildad ekonom och UGL-handledare ger bra förutsättningar för att både driva eget företag, och att stötta andra att leva ett företagarliv där hela människan inkluderas.

 
Bokningstyp Pris Antal

Årets företagsresa till Portugal

9900,00 SEK

exkl. moms 25%

Alla priser exklusive moms

Dela