Brunchkryssning – för välgörande ändamål! 👍

Brunchkryssning – för välgörande ändamål! 👍

Rederi Mälarstaden, Färjkajen 1, Västerås

Bra pris på vågad brunch med Mälarkryss

Intresset av att avnjuta en brunch har mer eller mindre exploderat de senaste åren. Och det utan att du kunnat göra det ute på Mälaren. ;-)

Nu kan du det och M/S Havsörnens brunchbuffé gör din förmiddag garanterat extra god: Förutom Mälarens vackraste skärgård direkt utanför hittar du såväl sillfavoriter, lax och skinka som äggröra, bacon och Jansson frestelse. Gott kaffe/te, juice och kylda drycker väntar likaså.

Välkommen ombord till en unik brunch – luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Moderna salonger med fönsterbord och ett stort soldäck för mingel, avkoppling och goda utsikter finns också ombord.

Dagar: Söndagar
Tider: 10.00 – 12.00

Lite praktiskt: Begränsat antal platser. Rederi Mälarstaden skänker 10 Brunchkryssningar för 2 personer värda 540:- som vi säljer för endast 450:- (225:-/pp). Dessutom går alla pengarna oavkortat till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp. Du bokar och betalar nu via länken nedan och får sedan ett värdebevis med instruktioner skickat till dig inom c:a 1 vecka. Därefter bokar du själv den dag som passar er bäst via Rederiets hemsida. 

Lite mer praktiskt: Då 100% av pengarna går oavkortat till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. 

Om betalningsmottagaren: Junos Kamp är en lokal ideell förening som stöttar barn med cancer eller andra svåra sjukdomar och deras familjer. Syftet är att stödja familjerna när livet är som tyngst, men också att förgylla tillvaron för sjuka barn och deras syskon och föräldrar.

 

Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för att göra livet lite bättre för oss Västeråsare.  

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Brunchkryssning

450,00 SEK

Dela