Bra julbord till bättre pris!

Bra julbord till bättre pris!

Saluhallen Slakteriet, Slakterigatan 6-10, Västerås

Saluhallens julbord 2018

 För dem på Saluhallen Slakteriet så brinner våra hjärtan för goda smaker! Hittar de dem lokalt blir dem glada. Omsorg om djur och jord betyder mer. Det är så mycket gott som bjuds och som de själva älskar. För att du som gäst ska kunna smaka på allt du önskar så har dem gjort små portioner. Rätterna görs från grunden med kärlek av de producenter som finns här i Saluhallen Slakteriet.

Entrén till julbordet sker från Saluhallens innergård. I foajén hänger man in kläderna i garderoben. Man får glögg på äppelmust från Köpings musteri och en pepparkaka. På plats visar man sin bekräftelse och då blir visad till sitt bord.

För detta betalar du 495 kronor som oavkortat (100%) går till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp.

Lite praktiskt: Saluhallens Slakteri bjuder på 10 kvällsjulbord för 495:-/st (ord pris 550-590:-) där du betalar direkt till den lokala barncancerföreningen till Junos Kamp. Vill du veta mer om Saluhallens Slakteris julbord eller köpa till fler platser gör du det via denna länk: https://saluhallenslakteriet.se/julbord

Lite mer praktiskt: För att försäkra er om att det finns plats på ert önskade datum, är det viktigt att ni omgående ringer och bokar bord på 021- 448 11 80, direkt du fått din bekräftelse och uppge: Bra Julbord. Kom ihåg att ta med bekräftelsen till julbordet.

Om inget datum passar har ni 24 timmar från det ni fått bekräftelsen på er att avboka. Då 100% av pengarna går oavkortat till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning annars.

Om betalningsmottagaren: Junos Kamp är en lokal ideell förening som stöttar barn med cancer eller andra svåra sjukdomar och deras familjer. Syftet är att stödja familjerna när livet är som tyngst, men också att förgylla tillvaron för sjuka barn och deras syskon och föräldrar.

Bokningstyp Pris Antal

Saluhallens Julbord

495,00 SEK

exkl. moms 0%

Alla priser exklusive moms