Bra julbord till bättre pris!

Bra julbord till bättre pris!

Elite Stadshotellet , Stora Torget 7, Västerås

Klassiskt julbord på Elite Stadshotellet

Ett julbord på Elite Stadshotellet behöver inga långa beskrivningar: Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag skapar Elite Stadshotellet ett julbord utöver det vanliga. Här dukas allt från julens självklara favoriter upp tillsammans med mer moderna rätter med smaker och kombinationer som överraskar.

För detta betalar du 450 kronor som oavkortat (100%) går till den lokala barncancerföreningen Junos Kamp.

Lite praktiskt: Elite Stadshotellet bjuder på 10 kvällsjulbord för 450:-/st (ord pris 495-595:-) där du betalar direkt till den lokala barncancerföreningen till Junos Kamp. Vill du veta mer om Elite Stadshotellets julbord eller köpa till fler platser gör du det via denna länk: https://www.elite.se/sv/hotell/vasteras/stadshotellet/julbord-elite-stadshotellet/

Lite mer praktiskt:  För att försäkra er om att det finns plats önskat datum, är det viktigt att ni omgående skickar mail till julbord.vasteras@elite.se för att boka bord och Uppge: Bra Julbord. Kom ihåg att ta med bekräftelsen till julbordet.

Om inget datum passar har ni 24 timmar från det ni fått bekräftelsen på er att avboka.
Då 100% av pengarna går oavkortat till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning annars. 

 

Om betalningsmottagaren: Junos Kamp är en lokal ideell förening som stöttar barn med cancer eller andra svåra sjukdomar och deras familjer. Syftet är att stödja familjerna när livet är som tyngst, men också att förgylla tillvaron för sjuka barn och deras syskon och föräldrar.

 

                                              

Bokningstyp Pris Antal

Julbord Elite Stadshotellet

450,00 SEK

inkl. moms 0%

Alla priser inklusive moms