Boosta kommunikationen med video

Fredag, 17 maj 2019 klockan 07:30

Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg 1, UPPSALA

Välkomna till en frukostföreläsning med Helene Åberg den 17 maj.

Tekniken för att använda rörlig bild i företagets kommunikation finns lättillgängligt. Helene Åberg delar med sig av tips, trix och erfarenheter från sina 20 år av att jobba med rörlig bild på bl a SVT och TV4. Hur, när, var och kanske framförallt varför ska du använda video för att förstärka budskapet? Få handfasta tips på hur du kan boosta kommunikationen med video olika sociala kanaler.

Helene Åberg driver företaget Stockholm Pixelhouse och har jobbat som bildproducent, redigerare och producent i 20 år. Främst på SVT och TV4, men också på olika produktionsbolag, företag och organisationer. Under sina 20 år har hon jobbat med de flesta genrer inom TV-produktion, allt från nyheter och sport till musikunderhållning och direktsänd opera från Dalhalla. Till företag producerar hon inslag och webbsändningar. Helene är en ofta anlitad utbildare inom rörlig bild, både av företag och skolor. 

Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.

Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan.

Välkomna!

Bokningstyp Pris Antal

Medlem

0,00 SEK

Partner medlem

0,00 SEK

Icke medlem

200,00 SEK

inkl. moms 25%

Gästkort

0,00 SEK

Alla priser inklusive moms