Bli proffs på att leda digitala möten

Bli proffs på att leda digitala möten

Torsdag, 15 april 2021 klockan 09:00

Digitalt - online

Lär dig metoderna för att planera och genomföra effektiva digitala möten. Bli ett digitalt mötesproffs – välkommen till en intensiv utbildning med konkreta tips! 

Syfte & mål

Syftet med den här utbildningen är att du ska få ny kunskap och inspiration med målet att du ska bli trygg i rollen som mötesledare för digitala möten. 

Lär dig leda möten som prioriteras

Många hinner knappt lämna ett möte innan nästa möte börjar. Över hälften vet inte ens vad som bestämdes på mötet. Under den här utbildningen får du lära dig att planera och genomföra möten som prioriteras av andra. Möten där ni har roligt tillsammans, som slutar i tid och med tydliga slutsatser.

Digitala möten som är kreativa

Digitala möten har blivit det nya normala, men det är svårt att planera möten som skapar engagemang, gemenskap och tydliga resultat. Efter den här utbildningen har du lärt dig konkreta verktyg och metoder som ger dig rätt förutsättningar för att leda möten med energi, kreativitet och gemenskap i centrum. 

Lär dig genom att testa

Korta avsnitt med teori och konkreta tips varvas med praktiska övningar under utbildningen. Genom att du själv får prova effektiva metoder och arbetssätt lär du dig på ett enkelt och naturligt sätt för att själv kunna briljera redan på nästa möte. 

Uppföljning för ökat lärande

Lärandet tar inte slut för att utbildningen är slut. Inom en månad efter avslutad utbildning har du en obligatorisk uppföljning med en av lärarna. Tillsammans går vi igenom dina lärdomar och utmaningar. Genom denna reflektion får du också ytterligare möjlighet att ställa frågor som kan ha dykt upp efter utbildningen.

Ur innehållet

Baserat på den senaste forskningen får du:

  • Analog hjärna i digitala möten – Vad krävs av dig som mötesledare?
  • Fem nycklar till ett effektivt möte – Konkreta tips
  • Tekniska förutsättningar – Så gör du för att uppfattas som ett proffs
  • Olika personligheter – Tips för att få alla att komma till tals
  • Verktyg & metoder för kreativa digitala möten

Målgrupp

Utbildningen är utvecklad för dig som själv leder digitala möten. 

Teknikoberoende

Tips, metoder och checklistor i utbildningen är oberoende av vilket mötesverktyg ni använder. Du har nytta av utbildningen oavsett om du använder Teams, Zoom, Skype eller annan lösning. 

Pris

Priset för utbildningen är 1 295kr exkl. moms per person som betalas med betalkort vid anmälan eller via faktura. 

Utbildningen kan också beställas i sin helhet till ditt företag eller organisation och anpassas då efter era behov och önskemål. 

Svava i tre månader - Gratis

Alla som deltar får dessutom ett gratis premiumkonton i tre månader hos Svava – ett av de bra interaktiva verktyg du får testa under utbildningen.

Utbildare

Lärare på utbildningen är Fredrik Bauer och Malin Hassel.

Fredrik BauerFredrik Bauer, är en mycket uppskattad pedagog, mötesledare och mötesdesigner. Han är författare till boken Mötesräddaren, initiativtagare till Svenskars möten - en studie av (o)vanor och (in)effektivitet och hjälper företag, organisationer och individer till effektiva möten med aktiva deltagare.

I grunden har Fredrik Bauer en fil. mag inom Creative Business Management, projektorienterat ledarskap och organisationsutveckling. Han har även studerat pedagogik på universitetsnivå samt genomgått ett flertal utbildningar inom mötesfacilitering. 

Malin HasselMalin Hassel brinner för att utveckla kreativa digitala möten, workshops och konferenser med delaktighet i fokus. Hon arrangerade sin första helt digitala konferens redan 2016 och har erfarenhet från flera internationella arrangemang.

Malin Hassel är särskilt uppskattad för sin kreativitet och sin förmåga att knyta samman analoga metoder med digitala arbetssätt. Malin är i grunden IKT- pedagog och Learning Designer och har en bakgrund från flera svenska myndigheter. 

Mer om utbildarna

Besök gärna lärarnas profiler på Linkedin för mer brakgrund:

Fredrik Bauer

Malin Hassel

Välj bokningstyp och antal
Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

1295,00 SEK

exkl. moms 25%

1295,00 SEK

exkl. moms 25%

Dela