Årets Marknadsförare: Ywonne Bölja

Fredag, 28 augusti 2020 klockan 07:45

Webbinarium via Zoom

Varmt välkommen till höstens första föreläsning – Årets Marknadsförare.

I mars korades årets Marknadsförare och nu är det dags att få höra mer om det case som ligger till grund för priset.

Ywonne Bölja är marknadsföraren som alltid gått på magkänslan.

2019, då Almi, fyllde 25 år, kom hon med den vågade idén att skippa eventuella tårtor till de närmast sörjande på slottet för att istället fira födelsedagen genom att med inspiration från ”Musikhjälpen” föra ut budskapet om vad entreprenörskap och företagande betyder till den breda allmänheten. Kombinerat med media och digital kommunikation blev resultatet en framgång som uppmärksammats inte bara på regional nivå med priset som ”Årets Marknadsförare” utan även på nationell och internationell nivå med nomineringar till internationella pris.

I webbinariet ger Ywonne en lärorik och användbar inblick i vad som krävs för att lyckas  i form av införsäljning av idé, metoder, kontakter, tillstånd och förmåga att skapa samarbeten med starka partners.

Årets marknadsförare Ywonne Bölja är Rådgivare och Marknadsansvarig på Almi i Uppsala län. Ursprungligen från Örsundsbro gick vägen via fjällen och skidåkning till IT-branschen och senare Life-Science innan hon landade på ALMI. Att jobba med andras framgång är den röda tråden i yrkeslivet och hon tycker att det är roligare att ge än att få. Trots det blev hon, enligt egen utsago, lycklig från tårna då hon blev utsedd till Årets Marknadsförare.

Webbinaret är kostnadsfritt, men det är obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken. En bokningsbekräftelse och anslutningsinformation skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. 

Vi öppnar inloggningen 07.45, men presentationen börjar 08.00. Logga gärna in i tid så att du inte missar något på grund av teknikstrul. Kontakta oss gärna på Facebook om du har problem med anslutningen till mötet. 

Varmt välkommen!

Bokningstyp Antal Pris / Antal

Medlem

Partner medlem

Icke medlem

Gästkort