Årets hjärtliga julklapp

Årets hjärtliga julklapp

Måndag, 10 februari 2020 klockan 19:00

Aros Congress Center , Munkgatan 7, Västerås

Årets julklapp har en mottagare men sprider glädje åt tre olika håll – till dig, till dina medmänniskor och till samhällets mest utsatta kvinnor.

Ge din respektive, dig själv eller dina vänner möjligheten att prestera bra i alla delar av livet; på jobbet, med sin partner, med barnen och på sin övriga fritid. 

Med hjärta och hälsa i fokus ger idrottsprofilerna Mats Pettersson och Claes Hellgren en inspirerande föreläsning om hur vi blir mer välmående och hur du och dina medmänniskor blir det vinnande laget, där laget kan vara både kollegorna och familjen.

Alla önskar sig ett liv i harmoni, där tillkortakommanden uppvägs av styrkor i andra sammanhang. Att inte känna sig tillräcklig i hemmet där barn, partner, städning och kanske husdjur blir lidande av att du ägnar för lite tid åt dem, är något många av oss känner igen. Och att dessutom försöka prestera på arbetet, leverera i tid och visa framfötterna kan verka omöjligt. 

Men om vi sköter vår kropp "går systemet bättre" och vi både mår och presterar bättre.

-Ge bort något och få något på samma gång.

Alla pengar oavkortat till lokal välgörenhet genom Västerås stadsmission.

 

Info om föreläsningen:

De två idrottsprofilerna och topprankade föreläsarna kommer den 10 februari att bjuda på kunskaper och verktyg i de områden som gjort dem till vinnare genom åren. Både bygger sina föreläsningar på energi, närvaro, igenkänning och humor. Tillsammans är de magiska! 

Mats Pettersson är utbildad inom näringslära och fysiologi samt har studerat KBT och det psykologiska sambandet mellan knopp och kropp. Under de senaste 20 åren har han utvecklat en formel för hur företag och organisationer kan skapa en effektivitet i världsklass. 

Claes Hellgren utsågs flera år till värdens bästa handbollsmålvakt. Därefter har han varit head coach för USA:s damlandslag och förbundskapten för det svenska. Idag jobbar Claes med spelarutveckling på elitnivå och som expertkommentator på TV4. När han inte håller sina uppskattade föreläsningar förstås. 

Tidsschema:
19:00-19:45 Föreläsning 
19:45-20:15 Fika
20:15-21:00 Föreläsning 

Pris:
Singelbiljett: 225:- 
Parbiljett: 395:-

Företagspaket:*
10 biljetter – 10% rabatt
25 biljetter – 20% rabatt
+ 50 biljetter – 30 % rabatt 

*Tänk på att du som verkligen tror på att en välmående privatperson presterar bättre på jobbet även kan erbjuda dina medarbetare att ta med sin partner genom att köpa parbiljetter. Tänk också på att detta ändå ryms inom gränsen för skattefri gåva. Självklart fixar vi rabatt oavsett om du väljer att köpa singelbiljetter eller parbiljetter till dina medarbetare. 

Vill du/ni köp av företagspaket eller ha en faktura, vänligen maila:
ella@foretagsvolontarerna.se

Boka in 10/2 på Aros Congress Center.

Mer om Västerås Stadsmission
Mer om Företagsvolontärerna
  
Varmt välkomna att boka era platser nedan!


Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för ett bättre Västerås för alla.  

Bokningstyp Pris Antal Pris / Antal

Julklapp singelbiljett

225,00 SEK

Julklapp parbiljett

395,00 SEK

Dela